A régi lányok úgy tudtak főzni, mint az anyjuk. A maiak pedig úgy tudnak inni, mint az apjuk. (beszélgetős fórum)
Ezt nem ismerem, szerintem a műsort nem láttam.
Mondjuk ellenpéldát sokat ismerek. :)
Elmaradt. Nem volt időm. :(
Majd holnap! :)
...vagy egy zacskóban töltötte az elmúlt éveket.
:)
Azért más tészta, mert az már nem vészes....
Mi van ma emberek? Kikészít a meleg??
Igen, itt is működnek a sztereotípiák.
Amúgy egy emberre nagyon jellemző, milyen lesz ha iszik. Az alkohol nem visz be új jellemvonást, csak felerősíti a meglévőket.
Pedig egy igazán jó endokrinológus mindent megér. Nem lenne ennyi elhízott, depressziós ember, aki azt sem tudja, hogy ilyen problémája van.
Én és ismerek sok endokrin beteget elég sokat fizetnénk egy olyan dokiért, aki nem csak a fizetés napot várja, hanem érdekli is a beteg.
Azért annyi kiegészítéssel tartozom, hogy régen is voltak "nem züllöttnek tartott" fiatalok, de nagyon kevesen.
Annyira más világ volt, hogy ha valakinek fel volt tupírozva a haja, miniszoknyát viselt, cigizett, házibuliban twistelt, mert az volt a divat, akkor az már kqrvának minősült, az idősebb korosztály szemében.
Érdekes megnézni - évek múltával - hogy kallódó, züllött fiatalokból mi lett.
Annak idején volt a híres/hírhedt "Nagyfa galeri" a Gellérthegyen, akiket elrettentő példaként emlegettek, rendőrség, sajtó, szülők és tanárok.
Akkoriban ők voltak a züllöttség legalja.
Mostanában volt velük a TV-ben egy műsor, már akiket elértek és ma is bevállalták, hogy galeritagok voltak.
Érdekes volt nagyon!
Csupa pocakos, kopasz, átlagos öreg muksó, dundi, unokákkal körülvett, tisztes nagymamák.
Az életben meg nem mondaná róluk senki, a múltat!:):):)
A MÚLT "züllött" hangadói köztünk járnak, Ők a mai gyerekek tisztes nagyszülei !:)
Jó-jó!...de nem minden tizenéves ilyen karakán és okos.
Nagyon meghatározó, hogy milyen a társaság, amibe keveredik.
Miért utálod ennyire a kamaszokat? Vagy tényleg csak ilyeneket látsz a környezetedben?
Amúgy a befolyásolhatóság nagyban közrejátszik abban, hogy korán kezdenek szexelni. Gondold végig, a kettő összefügg, ugyanaz a butaság.
Nálunk a piával még tudnál csalni, de ha nem ennél, te lennél a világ legszarabb embere. :D
Én is megtudok sértődni, ha valaki nem fogad el semmit.
Te ki tudod védeni, mert okos nagylány vagy!:)
De mit csinál, egy buta 14-15 éves, aki be akar illeszkedni egy társaságba, mert azok a "menők" ?!
Erre az esetekre gondolom azt, hogy az agyukat kell fejleszteni arra a szintre, hogy felfogják minek mi a következménye.
Ezt tiltással megoldani nem lehet!
További ajánlott fórumok:
- Akiket gerincsérvvel műtöttek vagy még nem műtöttek, de tanácsokat tudnak adni!
- Akik most tudták meg, hogy babát várnak, gyertek...
- Békéscsabai lányok ide:) Barátnő kereső.
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Leszbikus lányok :-P
- 18 éves budapesti és környéki lányok