A reggeli tesztem negatív volt (beszélgetés)
Ő meg írt ki róla fórumot, ami nem gond. És nem konkrétan titeket kért, hogy foglalkozzatok vele.
Főleg ilyen idétlenül, és már gyerekkel.
Itt sokmindenre volt már példa!
Az volt a favorit amikor lesz.pta a srácot,majd csókolóztak és a srác kinyalta...ettől lehet-e terhes! :D
Mi nem konkrétan a fórumindítot veséztük ki,hanem az itt rendszeresen feltett:szexeltem,most terhes vagyok? című kérdéseket /is/!
Hogy mi az ő háttérsztorija,nem tudhatjuk,de nem úgy fest a kérdése,mint aki már évek óta küzdene...
A fórumindító frissen regisztrált tag, nem tudjuk a háttérsztorit. :-D Vagy ti igen? :-))))
Amúgy egyetértek, a rágörcsölés a legrosszabb amit a nő tehet. Nekem mindkettő akkor jött össze amikor épp eljutottam arra a pontra, hogy na ha eddig nem jött akkor most már várjon is pár hónapot, hadd bulizzak egy kicsit.
Köszönöm!
Mi anno megbeszéltük,hogy egymásért élünk és nem kattogunk a gyerek dolgon,és egyszercsak terhes lettem.10 év után.
De az mindennek a teteje,hogy 1x szexel már babatervezésképp és itt latolgatja az esélyeket.
Egyébként meg élvezze az együttlétet,így nem lehet "gyereket csinálni"!!
Én nem vagyok meddő, de egyszerűen döbbenet, ahogy begolyóznak nők ebbe az egészbe. Szerintem a párkapcsolat is rámehet, biztos vagyok benne.
Amúgy nagyon gratulálok, nem egy és nem kettő, hozzád hasonló csodát láttam már a környezetemben!!!
Nem leszek szimpatikus számodra,de leírom a véleményem.
Ha így rágörcsölsz nem fogsz teherbe esni!
Soha nem értettem,miért kell hőgörbézni,fejen állni,peteérést percre pontosan megállapítani....
Ha jönni akar az a baba,majd jön!
Ha meg most megjön,hát nagy cucc!
További ajánlott fórumok:
- Az egyik tesztem pozitív a másik negatív lett
- Nem jött meg, de negatív a tesztem!!!
- Lett egy halvány pozitív tesztem és 2 negatív. A pozitív becsaphatott?
- 2 napot késett a menszim, eddig 2 negatív tesztem volt, ebből még lehet baba? Melleim feszülnek, a hasam fáj!
- Negativ lett az ovulációs tesztem ebben a hónapban. Csináljak még egy hónapot végig vagy jobb, ha már most elmegyek a dokihoz?
- Negatív lett a tesztem tegnap, mára nagyon beteg vagyok. Covidos vagyok mégis?