A randizás legfontosabb szabályai (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
A gondolattal egyetértek, hogy nem rossz dolog több pasival ismerkedni, viszont az egyik dolog, hogy kevés nő van, aki minden héten talál ujabb 3 szabad pasit :) másrészt én sem tudok csak ugy lazán mindig másra koncentrálni, nekem ehhez több idő kell hogy randira szánjam magam stb.
Maga a cikk jó volt, viszont én nem tudom ti hogy vagytok vele, de ahol már belekerül a Feromon parfüm téma, ott már mindjárt gyanussá válik az egész, mert ezeknél a Feromon parfümös cikkeknél nekem ugy tünik, hogy a szöveg mind csak körités, és a fő cél az, hogy minnél nagyobb reklámot csináljanak a parfümnek! (bocsi Hoxa, ezt ugy általánosságban mondtam az összes Feromon parfümös cikkre...)
Nem a szabad pasi kevés, hanem mód, alkalom, hely nincs az ismerkedésre.
Én egyetértek a cikkel, a mennyiségi témával is. Minél több féle pasival találkozik az ember, annál tisztábban látja önmaga előtt hogy mi az amit akar.
Meg hát valljuk be, nem sokan vagyunk, akik csak úgy dúskálnak a jelöltekben...Legyünk bármilyen jó nők!:)))) Épp ez a legnagyobb baj ma, h kevés a lehetőség, kevés a szabad pasi...
Én az utolsó hárommal neten keresztül "jöttem össze", nem ismeretlenül, csak így vettük fel újra a kapcsolatot, szóval ha nem lenne net, nekem jó ideje nem lenne senkim.
igen, a mennyiséget én sem tudom ilyen lazán kezelni..:)))
persze ez biztosan egyéniség, gondolkodásmód és még ki tudja mi minden kérdése - de randizás témában én egyszerre mindig csak egy, esetleg 2 emberre tudok "rákoncentrálni" (de abból már az egyik általában csak "aranytartalék"..:)))
Tetszik a cikkben, hogy őszinteségre biztat. Azt hiszem, nagyon bosszantó, s talán valahol szánnivaló is, ha két ember másnak akar látszani, mint ami.
Viszont ezt a sokszor randizós ötletet furcsának találom, bár tudom, hogy sokan gondolkoznak így, s akár még élvezik is. Nekem az volt a gyerekkori/kamaszkori álmom, hogy én majd elsőre megtalálom a "nagy ő"-t, ki akartam hagyni ezt a keresgélős fázist. Ez végülis nagyrészt sikerült is, aminek következtében alig volt egy-két barátom, viszont utána interneten megismerkedtem valakivel, akivel azóta is boldogan élünk együtt... (mint a mesében, na jó, nem írok ilyeneket.)
Ti mit gondoltok ezekről a dolgokról?
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
További ajánlott fórumok:
- Mi a mai napon a legfontosabb tennivalód?
- Atkins diéta - az 1. fázis szabályai
- 20 éves korodban neked mi volt a legfontosabb dolog az életedben?
- Társasházi kutyatartásnak mik a szabályai? Lehet-e utólag módosítani?
- Életem legfontosabb napja
- Neked mi a legfontosabb, MILYEN legyen gyermeked az életben? - egy kifejezést, vagy maximum egy mondatot kérek szépen