Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » A piskóta keverésénél porcukrot vagy kristálycukrot kell használni? fórum

A piskóta keverésénél porcukrot vagy kristálycukrot kell használni? (tudásbázis)


2014. ápr. 28. 15:16
Én kristálycukrot szoktam használni.
28. 3d787b167a (válaszként erre: 27. - 259a746ef3)
2014. ápr. 19. 10:52
Na ugye hogy ugye!? Tudtam én! :)(:
27. 259a746ef3 (válaszként erre: 26. - 3d787b167a)
2014. ápr. 19. 09:26
Rudnay János 1968-ban kiadott Cukrászat otthon és a műhelyben című könyvében minden piskótához porcukrot ír:)
2014. ápr. 19. 07:55
Szóval ma gyakorlatilag megint porcukorral keverek. :)
2014. ápr. 14. 22:05
Elvileg porcukorral kellene, de én is kristálycukoral készítem.
2014. ápr. 14. 13:39
En kristàllyal jobban szeretem felverni a habot, mert sokkal hamarabb megkemélyedik.
2014. ápr. 14. 13:22
Én is kristálycukrot használok.
2014. ápr. 14. 10:53

mindegy

én kristállyal szoktam

2014. ápr. 14. 10:50
Mi porcukkerral csináljuk...
2014. ápr. 14. 10:35
Kristaly
2014. ápr. 14. 10:24
Én kristálycukrot szoktam.
18. Milup2
2014. ápr. 14. 10:01
Én porcukorral készítem...
2014. ápr. 14. 09:59
Én porcukorral keverem.
2014. ápr. 14. 09:45
kristalyt
2014. ápr. 14. 09:43
Kristály
2014. ápr. 14. 09:41
Kristálycukrot.
2014. ápr. 14. 09:38
Kristály!
2014. ápr. 14. 09:36
Kristálycukrot. :)
2014. ápr. 14. 09:32
kristály
10. Mion
2014. ápr. 14. 09:26
Én kristálycukrot szoktam :)
2014. ápr. 14. 09:21
Én mindig kristálycukrot használok!
2014. ápr. 14. 09:21
Én amúgy így szoktam: x tojás fehérje, pici só elkezdem verni egy kicsit, utána jön kanalanként a cukor, aztán egyesével a sárga, megint kanalanként a liszt, végül a sütőpor :-) így csak egy edényt kell takarítani. és ha esetleg így csinálnád ne ijedj meg a liszt a végén egy kicsit összehúzza az egészet, de szép magasra sül meg.
2014. ápr. 14. 09:20
kristály
2014. ápr. 14. 09:19
lehet ezt is azt is, nem lesz sem rosszabb, sem jobb, de én is általában a kristálycukrot használom, kivéve ha olyan receptet készítek, amiben direkt porcukrot írnak... akkor úgy csinálom, de szerintem nincs jelentősége.
5. Katinkaboszi (válaszként erre: 3. - Békéséva)
2014. ápr. 14. 09:19

Nem tudom milyen piskóta lesz, de a hagyományoshoz a kristálycukrot kell és a keményre felvert fehérjéhez szokás adni.

Kanalanként, ahány tojásból készíted.


Én így ismerem. Utána jöhet a sárgája, egyenként, majd a liszt, szintén kanalanként és lassú keveréssel.

2014. ápr. 14. 09:18
Én is kristálycukrot használok.
2014. ápr. 14. 09:15
Egyszerűen nem tudom eldönteni,hogy porcukrot keverjek a tojássárgájához a piskóta készítésnél.
2014. ápr. 14. 09:15
Én kristálycukrot szoktam.
2014. ápr. 14. 09:14
A piskóta keverésénél porcukrot vagy kristálycukrot kell használni?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook