A piskóta keverésénél porcukrot vagy kristálycukrot kell használni? (tudásbázis)
29. ca43169457
2014. ápr. 28. 15:16
Én kristálycukrot szoktam használni.
28. 3d787b167a (válaszként erre: 27. - 259a746ef3)
2014. ápr. 19. 10:52
Na ugye hogy ugye!? Tudtam én! :)(:
27. 259a746ef3 (válaszként erre: 26. - 3d787b167a)
2014. ápr. 19. 09:26
Rudnay János 1968-ban kiadott Cukrászat otthon és a műhelyben című könyvében minden piskótához porcukrot ír:)
26. 3d787b167a
2014. ápr. 19. 07:55
Szóval ma gyakorlatilag megint porcukorral keverek. :)
25. a0c1361e44
2014. ápr. 14. 22:05
Elvileg porcukorral kellene, de én is kristálycukoral készítem.
24. 8f7df9c6fc
2014. ápr. 14. 13:39
En kristàllyal jobban szeretem felverni a habot, mert sokkal hamarabb megkemélyedik.
23. manó2000
2014. ápr. 14. 13:22
Én is kristálycukrot használok.
22. zebracsikó
2014. ápr. 14. 10:53
mindegy
én kristállyal szoktam
21. 82d45dcd14
2014. ápr. 14. 10:50
Mi porcukkerral csináljuk...
20. Cucicsillag
2014. ápr. 14. 10:35
Kristaly
19. c3b5778d88
2014. ápr. 14. 10:24
Én kristálycukrot szoktam.
18. Milup2
2014. ápr. 14. 10:01
Én porcukorral készítem...
17. 3d787b167a
2014. ápr. 14. 09:59
Én porcukorral keverem.
16. d41005143d
2014. ápr. 14. 09:45
kristalyt
15. judit87
2014. ápr. 14. 09:43
Kristály
14. Indián lány
2014. ápr. 14. 09:41
Kristálycukrot.
13. Noémi&Pisti
2014. ápr. 14. 09:38
Kristály!
12. Mimy...
2014. ápr. 14. 09:36
Kristálycukrot. :)
11. dominós
2014. ápr. 14. 09:32
kristály
10. Mion
2014. ápr. 14. 09:26
Én kristálycukrot szoktam :)
9. Highlander73
2014. ápr. 14. 09:21
Én mindig kristálycukrot használok!
8. babika_
2014. ápr. 14. 09:21
Én amúgy így szoktam: x tojás fehérje, pici só elkezdem verni egy kicsit, utána jön kanalanként a cukor, aztán egyesével a sárga, megint kanalanként a liszt, végül a sütőpor :-) így csak egy edényt kell takarítani. és ha esetleg így csinálnád ne ijedj meg a liszt a végén egy kicsit összehúzza az egészet, de szép magasra sül meg.
7. andi6020
2014. ápr. 14. 09:20
kristály
6. Sly7105
2014. ápr. 14. 09:19
lehet ezt is azt is, nem lesz sem rosszabb, sem jobb, de én is általában a kristálycukrot használom, kivéve ha olyan receptet készítek, amiben direkt porcukrot írnak... akkor úgy csinálom, de szerintem nincs jelentősége.
5. Katinkaboszi (válaszként erre: 3. - Békéséva)
2014. ápr. 14. 09:19
Nem tudom milyen piskóta lesz, de a hagyományoshoz a kristálycukrot kell és a keményre felvert fehérjéhez szokás adni.
Kanalanként, ahány tojásból készíted.
Én így ismerem. Utána jöhet a sárgája, egyenként, majd a liszt, szintén kanalanként és lassú keveréssel.
4. globus
2014. ápr. 14. 09:18
Én is kristálycukrot használok.
3. békéséva
2014. ápr. 14. 09:15
Egyszerűen nem tudom eldönteni,hogy porcukrot keverjek a tojássárgájához a piskóta készítésnél.
2. babika_
2014. ápr. 14. 09:15
Én kristálycukrot szoktam.
1. békéséva
2014. ápr. 14. 09:14
A piskóta keverésénél porcukrot vagy kristálycukrot kell használni?
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Milyen szert érdemes használni a kintről bemászó, nagyobb pókok ellen? (Szúnyogháló nem megoldható a tetőtéri ablakok miatt)
- A piskóta tésztába rakhatok kristálycukor helyett porcukrot, ugyanannyi kell belöle?Mármint 1 kanál cukor helyett 1 kanál porcukor kell?