A pasim túl közvetlen a nőkhöz! (beszélgetős fórum)
Mondjuk nem mindegy, hogy hová teszi a kezét támaszkodás közben, a válladra vagy a lábad közé.
Azért nagyon nem ugyan az, mintha a férjed más nő comját tapizza!!!
Ami ennyire zavar, az neked nem fér bele!
Vagy elfogadod, hogy ez egy szórakoztató, ideiglenes kapcsolat (és így kezeled) vagy lelépsz!
Megváltozni nem fog!
Főleg, ha nem 20 éves!
Hú, én ezt nem bírnám. Az előző férjem volt ilyen, 38 éves, elvált, megnyerő, sportos, jóképű pasi. Mindenkinek tette a szépet, a nők körberajongták. Halálra idegesített, de elhitette velem, hogy ez semmi, csak játék, én vagyok túl féltékeny. Elhittem, hozzámentem, büszke voltam, hogy a sok nő közül engem választott. Aztán persze találtam bizonyítékot arra, hogy megcsal, alig fél évvel az esküvőnk után. Váltig bizonygatta, hogy véget vet a dolognak, nyugodjak meg, semmiség. Majd nem vetett véget. Elváltam tőle, minden kapcsolatot megszakítottam vele, és életem legjobb döntése volt. Utána megtaláltam a páromat, akivel hasonló az értékrendünk, tiszteljük egymás határait, és vele azóta is jó házasságban élek.
A volt sógornőmtől tudom, hogy az exem utánam következő barátnője gyereket szült neki, aztán persze rájött, hogy mibe lépett, de a gyerek miatt nem akart kilépni. Majd depressziós lett, aztán alkoholba fojtotta bánatát. Nem csodálom.
Nekem a túl közvetelen nem egynlő azzal, hogy flörtöl, vagy egy másik nő combjára teszi a kezét.
Egyébként az én férjem is közvetlenebb az átlagnál, de szerencsére ezek már neki sem férnek bele, de ha mégis így lenne, nekem akkor sem férne bele...
Amúgy közeli katolikus templom ketésszel is ismerjük egymast, aki 70 éves.
Néha rám támaszkodik.
A zoldsegesemnek sincs túl sok esze.
Most hogy mondod... "Tapiz" a karon amíg receptekrol beszélünk.
További ajánlott fórumok:
- Hogy fogadnátok, ha a közvetlen kollégátokat neveznék ki, nem titeket?
- Túlzott közvetlenség ( férfi nő barátság)
- Mi van akkor, ha a közvetlen férfi főnököd nem érti a sokadik nemet sem? Te mit csinálnál, mint nő és beosztott?
- Kezdetekkor a hűvösség vagy a közvetlenség a nyerő női oldalról?
- Túl közvetlen gyerek
- Ruha mosáskor a gép mosószer adagolójába vagy közvetlen a ruhára (mosólabdába) teszed a mosószert?