Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » A pasim túl közvetlen a nőkhöz! fórum

A pasim túl közvetlen a nőkhöz! (beszélgetős fórum)

20. rockcica (válaszként erre: 7. - Lady Lavender)
jún. 27. 05:25
Miért? Mondjuk az engem is zavar ha olyan nem adózik aki egyébként simán tudna( szóval nagyon jól keres) de amikor egy csóróbb kisember próbál egy kicsit spórolni a 27 százalékos adón na az nem zavar...
19. Miss Sárika (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 26. 11:23
Jól kifogtad! Ez a férfi egy semmirekellő szoknyapecér.
jún. 26. 11:18
Én is eltörném annak a pasinak a kezét, aki a combomra teszi azt. Ez tényleg egyértelmű szexuális utalás.
jún. 26. 11:11
az ikrek csillagjegyu pasik ilyenek.volt ilyen parom regebben innen tudom,o isz mindenkivel mindenhol szoba elegyedett!
16. Alnisa (válaszként erre: 6. - Lady Lavender)
jún. 17. 08:36

Mondjuk nem mindegy, hogy hová teszi a kezét támaszkodás közben, a válladra vagy a lábad közé.

Azért nagyon nem ugyan az, mintha a férjed más nő comját tapizza!!!

15. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 17. 04:52
Bacát kapnék,,nem csak akkor ha az én párom lenne,,(ami teljesen kizárt)de akkor is ha ilyen férfi kerülne utamba.
14. 73b43dd0e2 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 17. 02:22
Jó hogy a seggét nem fogja meg előtted!
13. 73b43dd0e2 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 17. 02:20
Már bocs, de idegen nőknél a szimpla tapizás is a határok felrúgása, mert belép az intim zónájába. Én például tuti felpofoznám! Az hogy a combjára teszi a kezét az csak "szerinte" tök ártalmatlan dolog, enyhén szólva szexuális üzenete van (kívánlak). Ha párja van, az a minimum hogy nem csinál ilyeneket, de gondolom ez neki nem probléma!
12. L’Engel (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 16. 19:41
Tiszteletlenség tőle. A tapogatás mindenképp. A másik fontos tényező pedig az, hogy téged ez zavar, még sincs rá figyelemmel.
11. Anyagi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 16. 19:31

Ami ennyire zavar, az neked nem fér bele!

Vagy elfogadod, hogy ez egy szórakoztató, ideiglenes kapcsolat (és így kezeled) vagy lelépsz!

Megváltozni nem fog!

Főleg, ha nem 20 éves!

10. Oliva2023 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 16. 16:28

Hú, én ezt nem bírnám. Az előző férjem volt ilyen, 38 éves, elvált, megnyerő, sportos, jóképű pasi. Mindenkinek tette a szépet, a nők körberajongták. Halálra idegesített, de elhitette velem, hogy ez semmi, csak játék, én vagyok túl féltékeny. Elhittem, hozzámentem, büszke voltam, hogy a sok nő közül engem választott. Aztán persze találtam bizonyítékot arra, hogy megcsal, alig fél évvel az esküvőnk után. Váltig bizonygatta, hogy véget vet a dolognak, nyugodjak meg, semmiség. Majd nem vetett véget. Elváltam tőle, minden kapcsolatot megszakítottam vele, és életem legjobb döntése volt. Utána megtaláltam a páromat, akivel hasonló az értékrendünk, tiszteljük egymás határait, és vele azóta is jó házasságban élek.

A volt sógornőmtől tudom, hogy az exem utánam következő barátnője gyereket szült neki, aztán persze rájött, hogy mibe lépett, de a gyerek miatt nem akart kilépni. Majd depressziós lett, aztán alkoholba fojtotta bánatát. Nem csodálom.

jún. 16. 15:42
Semmi már probléma nincs vele? Hát ez éppen elég. Sőt, sok is.
8. 94a06e9696 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 16. 15:39

Nekem a túl közvetelen nem egynlő azzal, hogy flörtöl, vagy egy másik nő combjára teszi a kezét.

Egyébként az én férjem is közvetlenebb az átlagnál, de szerencsére ezek már neki sem férnek bele, de ha mégis így lenne, nekem akkor sem férne bele...

jún. 16. 14:40
Én minden szart hivatalosrsra teszek, és két epret is kifizették, ha megkostoltam.meg utálom azokat, akik nem adóznak.
jún. 16. 14:36

Amúgy közeli katolikus templom ketésszel is ismerjük egymast, aki 70 éves.

Néha rám támaszkodik.

5. globus (válaszként erre: 4. - Lady Lavender)
jún. 16. 14:32
És ő is azt mondja, ezek ártatlan dolgok :D
4. Lady Lavender (válaszként erre: 3. - Lady Lavender)
jún. 16. 14:31
A. 65 éves bácsi tutira lesmarolni is akart, nem csak a zöldségekből beszélni.
3. Lady Lavender (válaszként erre: 2. - Globus)
jún. 16. 14:30

A zoldsegesemnek sincs túl sok esze.

Most hogy mondod... "Tapiz" a karon amíg receptekrol beszélünk.

2. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 16. 14:20
Engem is bosszantana. Mit csinálhat, ha nem vagy jelen?
jún. 16. 14:17
Semmi más problémám nincs vele, csak ez az egy. A jelenlétemben flörtöl mindenkivel, megérinti, előfordul, hogy a combjára teszi a kezét annak, aki mellette ül. Szóvá tettem ezt már, azt mondta, ezek ártatlan dolgok, szeret engem. Mégis, zavar engem ez. Ti hogy viszonyulnátok ehhez? Nem utolsó szempont, hogy ráadásul nem is 20 éves.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook