A párom szünetet kért, légyszi segítsetek! (beszélgetős fórum)
Szia! Uh már eltelt jó pár hónap, miújság veled azóta? Mi lett azzal a fiúval aki tetszett?
Sztem a fiúkat nem foglalkoztatja az, h. mi történt az előző kapcsolatodban, hiszen ha igazán akar téged, akkor nem keres kifogásokat!
hát sziasztok, hát jelentkezett igen... ugyanazokat mondta, nincs neki senki, azt mondta nem kellneki most senki ,egyedül akar lenni, sok volt ez neki(4?5 éve kapcsolatban volt) most 20 éves, úgyhogy én megértem hogy szabadságra vágyik...am is éreztem h egyszer eljön ez nála...
na de az a lényeg hogy én már jobban vagyok, így 2 hét után, én is érzem hogy jó egy kicsit egyedül, én 4 évig voltam kapcsolatban, ebből közös nekünk 1,5 év volt , a maradék mással volt még azelőtt h összejöttünk volna. már beletörődtem, persze szomorkodom néha, de nem viszem tulzásba, emiatt most nem lett vége a világnak, bár eleinte nagyon magam alatt voltam, mert nagyon szeretem, de majd elmúlik lassan, talán már van is valaki aki segít ebben:P:)
6,5 év után sztem nem korrekt ilyet csinálni, bár nála is az lehet hogy megijedt hogy többé nem lesz egyedül, mindig lesz kire figyelni kell...annak ellenére hogy jó neki veled meg szeret, mégis fél...az én barátomnál is tuti ez volt. ez tipikusan az a helyzet h túl hamar (rosszkor) találjátok meg egymást azzal akivel akár házasságot is köthetnétek:( ez szar:(sajnálom
Szia! Ez most miért 6,5 év után jutott neki az eszébe? Addig min gobdolkodott? Vagy annyira megromlott a kapcsolatotok, hogy most megijedt a hivatalos dologtól?
Érdekes ez a gondolkodái idő...alég baj az egy hosszabb ideje tartó kapcsolatba, ha valaki úgy tud gondolkodni, hogy ha szülnet van...
Szia!
6,5 év nagyon sok idő. A párod hány éves?
Az jó, hogy ha mindennap beszéltek, esetleg találkoztok. Szerintem van esély rá.
Sziasztok!Én is hasonló cipőben járok,mint a fórum nyitó.Az én párom 6,5 év együtt járás után közölte,hogy időre van szüksége,mert nem tudja,hogy elvegyen-e feleségül vagy se ( max. 1 évet kért! ).Nektek erről mi a véleményetek? Két hónapja szakítottunk,de minden nap beszélünk mobilon és heti kétszer találkozunk is. Szerintetek van esély az újra kezdésre?A fiúk véleményét is szívesen meghallgatnám.
Egy 24 éves lány
Enix miért mi történt?jelentkezett?
Sajnos én jelenleg vagyok abban a helyzetben mint Enix barátja. 2éve leszünk együtt most a héten a párommal, soha senkit nem szerettem ennyire mint őt, de egyszer csak hopp elmúlt a láng részemről:(és nem tudom mit tegyek,lehet csak közös progrmaok kellenének, sajnos nálunk is ellaposodott a kapcs. lehet ezért nem érzem a nagy lángot.Ha vki volt hasonló helyzetbe írhatna, örülnék a tanácsoknak.köszi, Enix te pedig írj, h. mi lett veled, veletek!
sajnálom, de hagyd a fenébe!!
lesz ennél sokkal jobb is!!
ő nem neked való!!
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- A barátom szünetet kért
- Szünetet kért, én közben várandós vagyok...
- Új kapcsolatba vagyok a párom kérte hogy legyen valami krémes süti karácsonyra. Semmi ötletem sincs, van valakinek valami jó ötlete?
- Kölcsön kért a párom unokatestvére! Mit tegyek?
- Sztriptízzel szeretném meglepni a párom, ajánljatok hozzá zenéket, aki tud, légyszi:)...