A nyers, friss zöldbab meddig áll el a fagyasztóban? (tudásbázis)
12. pakung
2014. szept. 25. 19:42
azért főzd át kicsit
11. 94cdcf3375
2014. szept. 25. 19:26
Tettem el blansírozás nékül is, de az nem volt olyan jó.
10. 94cdcf3375 (válaszként erre: 7. - 4d24069cc8)
2014. szept. 25. 19:25
Igen, feltétlenül blansírozni kell fagyasztás előtt, úgy sokáig finom marad.
9. nikkky
2014. szept. 25. 14:21
köszönöm!Megfőztem, finom lett!
8. fehérke111 (válaszként erre: 2. - Nikkky)
2014. szept. 24. 13:57
Már biztos megfőzted, de annak semmi baja sincs! Ha egy évben kimarad/nem sikerül a termés, akkor én is megfőzöm az előző évit, ki nem dobom! (és nincs mindig időm blansírozni, teszek a mélyhűtőbe nyersen is).
7. 4d24069cc8
2014. szept. 23. 20:24
Blansírozd meg fagyasztás előtt,s egy év.
6. d1e807c461
2014. szept. 23. 19:23
ha baja lenne, éreznéd a szagát.
5. 2cc786c515 (válaszként erre: 2. - Nikkky)
2014. szept. 23. 19:21
..én még a tavalyit is megfőzöm. Nincs semmi baja,nemhogy a 2 hónaposnak....
Idén nem termett, kidobni pedig nem fogom!
4. d1e807c461
2014. szept. 23. 18:29
sokáig
3. ec7efbffe4 (válaszként erre: 2. - Nikkky)
2014. szept. 23. 16:50
Semmi baja,nyugodtan főzd meg!:)
2. nikkky
2014. szept. 23. 15:59
Blansírozás nélkül raktam el még két hónapja. Csinálhatok belőle vajon ma levest? Miből veszem észre, ha már nem jó?
1. nikkky
2014. szept. 23. 15:46
A nyers, friss zöldbab meddig áll el a fagyasztóban?
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről?
- Mit rejt a hűtőd, fagyasztód?
- Patkány a fagyasztóban
- Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét?
- A fagyasztóból kivett húst (nemrég olvadt ki) vissza lehet fagyasztani?
- Mitől ropogósabb a boltban kapható fagyasztott sült krumpli, mint a frissen elkészített?