A nyárra "kocka-hasat" szeretnék! Adjatok tippeket, mit csináljak, hogy elérjem amit szeretnék.... (tudásbázis kérdés)
A has az utolsó, ami megmozdul. de ha egyszer elindul, az már edzésről-edzésre látványosabb lesz :))))
csinálhatsz pilateses hasgyakorlatokat is.
Magában nem,de azért a test olyan ,hogyha alatta/mármint a zsír alatt/kialakul egy izomtónus ,akkor feszesebb lesz az izom és a felette lévő zsírpárnát is megemeli így az összeszedettebnek néz ki,bárnem lesz kisebb.
A twister kicsit vastagíthat ha sokat csinálod!!
A derék szélesebbnek tünhet tőle.Inkább fiúknak való
A twister nem kardio mozgás:(
A kétgyerek utáni hízás-fogyás -hízás -fogyás ,és nem a császár nyújtotta ki a bőröd.Sajnos ezeléggékérdéses,attól függ mikor /mennyi ideje szültél és fogytál vissza?//Ha sokat fogytál ás nagyon kinyúlt már csaka hasplasztika segíthet/van itt a hoxán fórum/
Addig sajna nem nagyon villantja meg szépségét őkockasága/hogy maradjak az előbbi stílusnál/amígrejtegetedegy kis hájfüggöny mögött.
Komolyabban rohadt egy dolog de a fiúknál a derékzónai elhízás a leggyakoribb,és ez plusz egy .két kilónál is kockahas-gyilkos:(
Azért írtam hogy maradhatsz is, merthogy te is értesz vala a dologhoz...
(ahogy Fiona mondá a Shrekben :)
További ajánlott fórumok:
- Pasik! Adjatok tippeket miként nyújthatok felejthetetlen élményeket a pasimnak az ágyban! És az ágyon kívül mi az ami jól ...
- Nem tudom, hogy mit csináljak..légyszíves segítsetek, adjatok tanácsot..
- Van valaki, aki tartozik nekem, de erről nem készült papír. Tudnátok tippeket adni, hogy mit csináljak?
- Olyan mélyen alszom, hogy semmire sem kelek fel. Adjatok tippeket
- Védekezés a malária ellen. Légyszi adjatok tippeket!
- Milyen varrógépet vegyek ha otthon eladásra szeretnék készíteni ágytakarót, női felsőket, szoknyákat ilyesmi?Légyszi adjatok tippeket, tanác