A Norbi életmódrendszer tényleg hatásos? (beszélgetés)
ja, az csak ilyen sima reszelt cukkini, fűszerek, tojás, zabkorpa, zabpehely, és pici olivaolajon kisütve
de idén megint ültetek cukkinit és kipróbálom inkább sütőben, mert akkor nem kell olajozni még norbisabb
hát igen, jó ez a norbi
nekem most lassabban megy lefelé, nincs meg a havi biztos 5 kiló, de gondolom azért, mert nem 30 kilót kell most leadnom. Eddig 6 kiló ment le
Lányok, mi a helyzet?
Nekem lement a szokásos havi 5 kiló eddig
Csajok van itt valaki?
Én újra norbizom?
Ki kezde még el újra?
Nálam szerintem a mennyiséggel volt a GOND.
Jó étvágyú vagyok és szeretek is enni,de nagyon....talán túl sokat ettem a jókból is, nem tudom...
Nos, nekem az a bajom, hogy a régi kódok szerint fogytam 2005-ben :D
Tavaly már 1 kiló se ment le vele 2010-ben, közel 6 hónap alatt :(:(:(
Megvettem a legujabb könyvét,de itt már csak fogyási napok vannak,meg nem fogyási napokon fogyasztható ételek.
Hogy őszinte legyek, nem fogom meg ez a könyve nagyon :(
De gondoltam megcsinálom,kiderül 3 hónap alatt hogy ezzel sikerül-e fogynom még.
Csak annyira nehezen szokom ezt meg.... biztosan azért mert a régihez vagyok megszokva már :D
Most pl az uj könyve szerint ha süríteni akarok főzeléket, akkor azt mivel tegyem?
Norbi Master Mix-el lehet?
Kezdem keverni a dolgokat, régen sokkal egyszerübb volt, szerintem.
Én mindenképpen a régi szerint csinálom, sőt, van egy kolleganőm, őt 3 hete beszéltem rá, élvezi nagyon, és már fogyott is. Ő is a régi szerint csinálja. Nekem nagyon bevált norbi, sokat köszönhetek neki, de nem vagyok hajlandó pénzt költeni az ő termékeire, csak azért, mert úgy gondolta, kellene neki még egy ház vagy kocsi, vagy nyaralás vagy akármi, és akkor gyorsan piacra dob egy norbi virslit, mert a többi már nem is 1es mostantól:)
Nyugodtan használd a régi kódokat.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg hatásos az EstoSlimball (gyomorlabda)? Vannak mellékhatásai?
- Hallottál már a "melegvizet inni étkezés után"nevezetű dologról? Valaki próbálta már? Tényleg hatásosan bontja a zsírt?
- Cickafarkfű teáról tapasztalatok? Tényleg hatásos a nőgyógyászati panaszokra?
- Mi az, ami TÉNYLEG hatásos lábdagadás ellen?
- Callanetics - tényleg hatásos?
- Hatásos fogyasztószert keresek, amivel tényleg tudnék fogyni!