A nők kevésbé maradnak meg az első pasi mellett, mert a szüzességük elvesztése kellemetlen? (tudásbázis kérdés)
Nagyon rossz volt a szüzességem elvesztése, de a fiúhoz ragaszkodtam/ragaszkodom foggal-körömmel. Bármikor szeretne újra az életem része lenni, boldogan mondanék igent neki. :)
26 éve együtt.én sem engedtem,engedem el,pedig az első és még utánna a sokadik is 10-es kálán 2-est jelölne.Fiatalok,tapasztalatlanok voltunk.Összecsiszolódtunk.
én azt mondom hogy a nők ahhoz a férfihoz ragaszkodnak leginkább aki elveszi a szüzességüket őt a legnehezebb elengedni
Én az első pasimhoz mentem hozzà,de 6èv utàn elvàltak ùtjaink.
Ha nem teljes a szerelem, akkor valóban kellemetlen, fájdalmas lehet. Ez az a miért egy nő nem az elsőt választja. Minden más csak duma.
Hát ez egy kemény igazság...
ne is maradjon senki az első mellett.
később megbosszulja az magát akár nőről akár ffiről van szó.
tapasztalatot kell szerezni.
aki elsőnél marad meg butaságot csinál!!!!!
ez a kérdés, az első szerintem hülyeség.
nem kellemetlen:)
Nálam is ugyanígy volt. Ő volt a férjem a gyermekeim apja, sőt Neki is én voltam az első, ez mind a mai napig így lenne, ha a kegyetlen sors közbe nem szól volna..
Ha rajtam múlt volna mai napig az elsővel élnék,de hát nem én kellettem:(
Ha ez igaz lenne, akkor nem Ő lenne a férjem...:)
Nem lehet általánosítani.
Az első szeretkezés azért nem olyan szörnyű. Nem is kellemetlen... Kár, hogy többször nem lehet...
Én azt gondolom, hogy inkább mellette maradnak, mert félnek a változástól.
Biztosan nem azért nem maradnak mellette, mert kellemetlen volt...Ha szerelemből tették, akkor nem lehetett kellemetlen. Ha meg kellemetlen volt, akkor nem volt a színen a szerelem, akkor meg azért váltak el..
Én ezt hülyeségnek tartom nekem az első a férjem meg a gyermekelyim apja!
Nekem is az első az életem párja, a férjem, a gyermekem apja. :)
Ez egyáltalán nem igaz.A szüleim 14 éves koruk óta ismerik egymást és még mai is boldog házasok. A tesóm épp most szakított az első szerelemmel,de sose fogja kiheverni,mindig ő lesz számára az igazi. A baráti körömben nagyon sok embert tudok,akik az első szerelmükkel vannak még mindig együtt és összeköltözést, esetleg házasságot terveznek.
És én is azzal a férfival tervezem most a közös jövőt,aki az első, és határozottan állítom hogy az utolsó is az életemben.
:)))
Szerintem csodálatos érzés mikor elveszted a szüzességed.Az egy olyan édes pillanat,hogy
az életben el nem felejted.Azért emlékszenek
rá a nők.Mégvénasszony korukba is:))
Én spec. azzal vagyok még mindig, akivel először hancúroztam!:)
Szerintem is hülyeség ez a kérdés!
Szerintem ez hülyeség.Az lenne a normális,ha olyan pasival vesztené el mindenki,akit szeret!Akkor meg nem kellemetlen.
Arról nem tehetek, hogy nálad ez nem így történt... :)))
Az első együttlét kissé kellemetlen volt, de ez nem volt hatással a későbbiekre. Hiszen akkor még nem tudtam, milyennek kell lennie, és azt a kicsi kellemetlenséget a párom szerelme és gyengédsége kompenzálta.
Lassan már 7 éve együtt vagyunk, és az esküvőnkre készükünk :)
Nekem is kellemes volt Már vagy 2 éve vele azzal vagyok aki elvette.
Nekem is nagyon kellemes vvolt a szüzességem elvesztése, és még mindíg azzal akarok lenni aki elvette...
További ajánlott fórumok: