A nőgyógyászati kenetvétel mennyire fáj? (tudásbázis)
Valtozo! Nekem mar tobb orvos vett (7-8 biztosan az evek soran) es volt, akinel szinte semmit nem ereztem, de olyan is, akinel azt hittem kivagta a fel mehszajamat, annyira fajt (azota egyebkent felek is kenetvetelre menni, elotte nem)
Soha semmilyen problema nem volt a mehszajammal, tehat nem azert fajt, mert baj van- gondolom az is jelezhet valamit, de nem feltetlenul.
Ez a kenet arról szól, hogy megnézik nincs e valami daganat.Szürésfajta.
Azért kérdezem,mert a végén nekem nagyon fájt, fel is szisszentem, mintha valamit megforditottak volna bennem.Es ekkor mondta az orvos,hogy ne ijedjek meg ha találok vért, ugyanakkor nem találtam.Azért kérdezem, hogy a vizsgálatkor éreztetek-e fájdalmat?
Van köztetek olyan,aki nõgyógyászatilag csináltatott kenetet?Ereztetek fájdalmat és a végén mondta az orvos, hogy nem kell meg ijedni, ha van egy kicsi vér, és a spatulán is volt egy kicsi.
Engem nagyon érdekelne, ha valaki leirná, hogyan zajlott nála.Elõre is köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat
- Vélemények szombathelyi nőgyógyászokról
- Debrecenben szeretnék igazán jó nőgyógyászt találni
- Szegedi nőgyógyászok! Kit ajánlotok, kit nem, tapasztalatok?
- Szűnni nem akaró nőgyógyászati megbetegedések/kórosan bő folyás, gyulladások, stb./ Mit lehet tenni, mikor már semmi nem segít?
- Mi a véleményetek Dr. Koperdák Annáról, milyen nőgyógyász, mennyire segítőkész?