Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » A nő egyik ékessége a haja. Sajnos az enyém annyira... fórum

A nő egyik ékessége a haja. Sajnos az enyém annyira... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

20. libikóka (válaszként erre: 19. - Kaliforniai tornádó)
nov. 4. 20:45
Nem csodálom ha nem érted.Ennek ellenére pikkpakk "megoldottad"🙄
nov. 4. 13:13
Nem értem ezt az egészet. Akinek túl egyenes a haja, azt be kell csavarni, akinek túl göndör, vasalja ki. Nem is kell mester fodrász ehhez. Ha nem úgy csinálja a fodrász ahogy kéred, akkor vele van a baj, nem a hajaddal. Neki mindenhez értenie kell ami haj, vagy paróka. Nyilván ha azt kéred tőle hogy szereljen kocsit, akkor érthető hogy nem megy neki. De ami az ő területe, abba legyen profi.
18. michelle.r (válaszként erre: 17. - Globus)
nov. 4. 10:56

Én is azt hiszem. Minden vegyszert kiiktattam. A samponom egy magyar cég terméke, az árára már nem is emlékszem, olyan ritkán vásárolom. 3-szorosára hígítom, a hozzá kapott habosítóval használom.

A kókuszolajat zuhanyzás után a még vizes testemre szoktam kenni - testápoló is kilőve. A bőrradírom kávézacc tusfürdővel keverve. Ezt időről időre a fejbőrömre is használom. csak oda samponnal keverve.

Most, így belegondolva, semmilyen kemikáliát nem használok. Sem kozmetikait, sem a takarításhoz.

17. globus (válaszként erre: 15. - Michelle.r)
nov. 4. 09:37

Az lehet az ok, hogy így nem kerül a fejbőrre mindenféle vegyszer. Hiába zengedeznek csodákat bizonyos samponokról, ha kemikáliás. Általában mosás napján mindegyik jó, aztán jön a viszketés, vakarászás, zsírosodás. Mondjuk nekem az argánolaj nem hozott változást, nem lett újravevős, a kókuszolaj más bőrfelületen volt csalódás, így hajon nem próbáltam.

Ami még kivitelezhető trükk, hogy jóval kevesebb szert használok. Sampont hígítva, kifésülő sprayt nem hajra fújom, hanem kezemre, így csak keveset gyurmázok bele.

16. Görögtánc (válaszként erre: 15. - Michelle.r)
nov. 4. 09:26
Elsiklottam a hajmosás előtt részen, bocsika😄
15. michelle.r (válaszként erre: 13. - Görögtánc)
nov. 4. 08:55
Ugyanezt írtam. Este bekenem, reggel megmosom. Sokkal jobb a tartása, mint amikor mindenféle cuccot rákentem. Régen még hajlakkot is használtam, és mindenféle formázót, hajfényt, kiskutya fülét is. Két mosás között semmire sincs szükségem. 🤗 Ha nem vasalom ki, még fésűre se nagyon.
14. srcrss (válaszként erre: 7. - Xochipilly)
nov. 4. 08:55
Nekem volt. :D Szerettem.
13. Görögtánc (válaszként erre: 11. - Michelle.r)
nov. 4. 08:51
Érzetre sem marad zsíros az olajozás után? Én csak mosás előtt rakok rá pakolást, köztes időben nem merek. 🙈
12. Görögtánc (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 4. 08:51
Pontosan mi a baj vele? Lapos, száraz, töredezett, nem tart formát?
nov. 4. 08:46

Samponon és hajbalzsamon kívül semmit nem használok. Illetve hajmosás előtti este - én mindig reggel mosom - bio kókuszolajjal vagy ricinusolajjal kenem át a fejbőrömet és a hajszálaimat is. Csak annyit, amennyit felszív, nem tocsog benne.

Mindenféle formázó nélkül tökéletesen áll. Korábban mindent is rákentem, és teljesen kezelhetetlen volt. Most eljutottam addig, hogy hetente csak kétszer mosom meg, és közben is normálisan áll.

nov. 4. 08:24
Ha többet írsz a hajadról, akkor jobban fogunk tudni segíteni :) Amit mindenféleképpen érdemes használni az alap dolgokon felül: hajolaj, hajkisimító szérum, hővédő.
9. fincsi5 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 4. 06:41
Enyém is ilyen, 47 évig jártam fodrászhoz, 2 éve elegem lett, parókát hordok. Mondjuk én már 68 múltam, de ha eszembe jut hamarabb, lehet átálltam volna. Lehet neked is van 3 forgód, ami lehetetlenné teszi az otthoni kezelését.
8. Hansika (válaszként erre: 6. - Globus)
nov. 3. 19:10
azt nem is neztem, csak a szemeit...-))
7. xochipilly (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 3. 18:56
Az első mondattal teljesen egyetértek. Ezért sem lesz soha "2 centis" "fiús" hajam.
6. globus (válaszként erre: 5. - Hansika)
nov. 3. 18:55
Ráadásul 75B 😀
nov. 3. 18:45
Demi Moore kopaszon is jo csaj volt...
4. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 3. 18:40
Mitől kezelhetetlen,,sok,kevés,göndör,vastag.Milyen?
3. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 3. 18:36
Kicsit vágatni a végéből?
nov. 3. 18:29

Vásárolj meleg levegős hajformàzót. Hajhab,hajolaj,hajlakk.

Ezek segítségével sikerülni fog.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook