A napokban olvastam egy "mély" gondolatot: "Azért a kis... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
"Azért a kis kolbászért nem kell az egész disznó".
Ha semmi más nem kell, csak a kolbász, nincs vele probléma.
Az én lusta angyalomat nem adnám a világ minden kincséért sem.
Miatta megtanultam főzni ,sütni, pénzzel bánni stb.
Tanultam tőle még emberséget,szeretet , empátiát.
Nem egy kapkodó idegbeteg.
Ha ő lenne a halál,mind itt maradnánk a Föld tetején,mert lusta lenne begyűjteni minket.
De ki kap többet?
A férjem most főzi le a kávét, és minden reggel így tesz… azt állítja, szép vagyok (reggel… kizárt!!!!) Elég vacak napjaim vannak, és a legnagyobb támasz a világon.
Persze ebben benne van, hogy maga nap nekem kell annak lennem.
De értem, amit kiírtál, a megfogalmazás pedig nem a tied, csak elgondolkodtatott.
Ha valaki nem is szeretne kötődni, neki valóban ez a deal… a biológiai szükséglete megvan, a többi részét intézi magának. Szerintem önmagában ezzel nincs baj, ha valóban ez a belső szükséglete, és amúgy nem kolbász-tulajdonosnak titulálja a másikat.
Valahogy a degradáló kifejezést hallva nekem dac, sértettség jut eszembe… Tudod kinek kell férj?! Azzal a hangsúllyal… a válasz dekódolható: “valójában szeretném, ha valakinek én lennék a minden”
De simán benne van, hogy valaki úgy érzi, jobb neki egyedül, viszont szexre szüksége van. Nem bánt vele senkit, akkor neki így a jobb.
Ennèl undorítóbb nem nagyon van!
Tipikus szex központú baromság!
Semmièrt ès senkièrt sem adnám a fèrjem!
Nagybetűs ember!!
Ideig-óráig egyszerűbb. Azért nem olyan rossz ha lefutnak a csúcsévek és ott lesz az ember mellett egy "disznó" akire mindig, mindenben lehet számítani.
Kb hasonlóan színvonalas mondat az "Egy kis tejért nem kell egy egész tehenet tartani" bölcsesség.
Sosem adnám a férjemet egy ilyen hülye mondásért.
Csak sajnálom azokat, akiknek egy férfi csak ennyit nyújt, és nem találkozott az emberrel, akihez öröm hazajönni, vagy akinek örülünk ha végre hazaér :D
Ez a mondat éppen olyan visszataszító, mint a nőket csak pnának degradáló hülyeségek.
A férfi sem csak kolbász, hanem egy ember. Nagyon sokat tud adni egy nőnek, ha igazán partnerek, társak az életben. De ha valaki sorozatosan disznókat választ Ember helyett, akkor ne csodálkozzon...