A nagy utazás (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A nagy utazás
Tényleg nagyon szép és megható történet és gratulálok a kitartásáért :) és igy is kell gondolkodni, mindannyiunknak megvan a feladata itt a földön. Az unokáinak szüksége van magára!
Bár azt nem értem hogy hogyan lehet a szenvedés ajándék?
Nem tudom hogy rólad van e szó, vagy egyáltalán valós történet, ha igen akkor tiszta szívből kívánom hogy meggyógyulj.
Az írásod nagyon jó, komolyan mondom könyvet kellene írnod.
Amúgy azt szeretném csak mondani hogy először a lélekben kell keresni a betegséget kiváltó okot.
Kérlek ha rólad van szó minden képen olvasd el Louis L Hay. Hogyan éld az életed című könyvét.
Sok sikert!
Gratulálok az Erőhöz és a Hitedhez,--- mélyen elgondolkoztattak a soraid--- szívemből kívánom Neked hogy mielőbb tökéletesn gyógyulj meg és még sok örömed teljen a családodban!
Eszter
Bárcsak elolvasná Apa! Fiatal még és csak időt adtak. Nem tudja, engedje e a kemot. Nem műthetik. Túl sok helyen van már ott.
Bízom, küzd még.
Kell még! Tudom önző vagyok, önzők vagyunk, de kell még a kis unokáknak! Még! Hiszen a kicsik nem is emlékeznének rá talán!!!
Szia!
A cikked megható és köszönet érte:-) főleg az utolsó mondatért.Nem tudom, te vagy-e akiről szól avagy csak megírtad, bármelyik is gratulálok hozzá mert érezni szívből jött és bizony engem sziven is talált. Jó egészséget neked és a családodnak!
Még hajnalnak is túl korán van, alig akad utas ki négykor indul, a vonat is lassan még álmosan húzott be a kis állomásra, mintha gondolkodna, hogy megálljon-e egyáltalán...
Ugrás a teljes írásra: A nagy utazás
További ajánlott fórumok:
- A Mi Földünk matrica /Kalandos utazás!/ - Ingyenes csere-bere
- Auchan - Arnold és Oszkár utazása matrica ingyenes csere-bere
- Holnap utazunk Horváto-ba, lányom nagyon nehezen viseli az utazást, mit tegyek?
- Külföldre utazás, avagy nagymama elviheti-e a gyereket?
- Kaphatok-e 90%-os utazási kártyát is újra vagy azt a nagykorúságom miatt már nem?
- Január elseje után megmarad az utazási kedvezmény nagycsaládosoknak?