A méregtelenítés végülis csak egy kamu? (beszélgetős fórum)
Én meg amióta megszülettem ésszerűen "diétázom" így nem eszem mérgeket.
Menzakaja.
Ma pararicsomos káposzta volt. Hmm..de fincsi. :D
Igen. Szerintem mind így vagyunk ezzel. Látod, nekem is egy daganatos betegség kellett ahhoz, hogy elkezdjek vigyázni magamra.
De még így is egy hanyag disznó vagyok, mert annak ellenére hogy tudom milyen lehetőségeim vannak, a legnagyobb részével csak gondolatban élek. De bízom benne hogy hamarosan benő a fejem lágya, hisz ennyi idősen ideje lenne.
Neked is nagyobb elszántságot kívánok hozzá!
Cindurka drága, én sem csinálok mindent, és én is csak a csapvizet iszom meg. Bár, a csap és a poharam közé be van állítva egy víz ionizáló készülék. :)
De azért a májtisztítást mindenképpen ajánlom mindenkinek. Van szelídebb, és brutálisabb változata is, de de úgy érzed magad utána, ahogyan kell. :)
Ráadásul szinte költségmentes.
Szerintem olyan létezik,hogy egészségesebb életmód stb,de hogy méregtelenítés stb az divatszavak...
Hosszútávon talán minimálisan elérhető táplálkozással,de nem 100%osan.
Valamit mindig el kell adni a köztudatnak,főleg sokszor a pszichológiai háttértől érzik magukat jobban.
Ezt ki is használják a kuruzslók,és csalók.
Én nem igazán vagyok jártas a méregtelenítésben, soha nem csináltam.
Volt egy ismerősöm, aki X időt felölelő program keretében szervezett léböjt kúrákat. Pl. egy léböjtkúra lelkiedzéssel szerintem nem baromság. Nem túnik hülyeségnek agypucolással egybekötve.
Valahol meg a túlélő tábor is az, mert minek teszi ki magát veszélynek, és erős fizikai megpróbáltatásnak az ember.
Az, hogy jól bezabálok, mert holnaptól már csak lé, a végén meg egy pizzával és 3 üveg sörrel megünneplem, hogy túléltem, esetleg napokig nem eszek, és fosatóteát iszok, és nyafogok, az nyilván nem az, amire én gondolok.
További ajánlott fórumok:
- Próbálta-e valaki a Dr. Steinberger-féle ötnapos méregtelenítő kúrát?
- Hasznaltatok mar beltisztitast es meregtelenitest? (Colonix Program)
- Juharszirupos méregtelenítő kúra
- Mik a tapasztalatok a spa méregtelenítő készülékről?
- Őszi méregtelenítés léböjttel
- Tervez mostanában valaki méregtelenítést, így az ünnepek után?