A magányba és az örömtelenségbe bele lehet kattanni? (beszélgetés)
Ooopsz... Akkor ezt úgy hívják depresszió és szorongás. Azért nem tudsz. Kezdd keresni a kiutat.
Olvasd a GAP szindrómás naplómat. A depresszió, negatív gondolatok, szorongás, félelmek gyakran a belekből jönnek. Fel kell építened magad. Lehet elég egy kis probiotikum, B vitaminok, folsav és C, és jobban leszel, könnyebben oldod meg a problémákat, és az emberi kapcsolataid is jobban alakulnak!
Drukkolok neked!
Akkor magadra vess
Emberek nelkul maganyos leszel az emberi elet arra van kitalalva hogy masokkal megoszd az eleted reszleteit es kapcsolodj veluk
Ha valakik nem fogadnak be mwnni kell tovabb
Nem kell leragadni egy embernel. En ha ossze is veszek valakivel fosok bele majd megismerek uj arcokat. Szegyenkezik meg esedezik a fene.
Sztem igen. Ezert nem engedem meg magamnak hogy maganyos legyek. Egyedul elek de hetente tobbszor ranezek a familiara meg a barataimra es folyamatosan ismerkedek en tuti megkukulnek ha nem lenne kihez szolni
Magany ellen lenet tenni, nemis ertem sokan miert esnek bele??
Bizony belehet!
ÉN Mondom neked,,!
Köszi a választ.
Akkor kérlek semmi esetre se kattanj bele.
Van olyan időszak, amikor bármilyen erőfeszítést teszünk, semmi nem jön be. Ilyenkor el kell engedni az evezoket. Kicsit hagyni, hogy merre terel a sors. Ne evezzünk az árral szemben. Inkább hagyjuk magunkat sodortatni, amíg ki nem bontakozik valami.
Nem beletorődni kell, hanem elfogadni, és jó érzéseket táplálni magunkban. Észrevenni a szépet és a jót. S majd abból kapsz még többet. Ahol a fókusz, ott az energia, szoktak mondani, de ez így is van.
A nehéz helyzetekben ez a hasonlat van előttem:
A kis patak nem áll le vitatkozni az útjába kerülő sziklával, hanem békésen átfolyik rajta.
Szóval, mit teszel érte, hogy ne legyél magányos?
Mire jutottál?
"hogy más nem tesz semmit, csak önmagát adja"
Ezt most úgy írod, mintha te nem adnád önmagad.