Beletörődni a magányba? (beszélgetés)
A realitás jó esetben nemtől független.
Nem gondoltam semmi konkrétumra, csupán arra próbáltam felhívni a figyelmed -férfi aggyal- hogy nem csak az létezhet, amit látsz.
Kb. nekem is ezek a belső tulajdonságok lennének, de én a humort már nem is merem említeni. :D
Nekem még fontos a tisztelet is és hogy bizonyos fokig teret adjunk egymásnak.
Áh, a leszbikusoknak olyan egyszerű... :)
Dehogynem hazudnak,csak nem mindegyik.
Az általánosításon volt a hangsúly.
Rejtély megoldva? Akkor tudsz is mindent!:D
Minden szép szónak? De hát a férfiak nem is hazudnak! :D
Egyébként már vagyok annyira tapasztalt, hogy általában tudom kinek mikor lehet hinni.
Sőt, lehet inkább ez a legnagyobb hibám, hogy kiszúrom az ilyet és ezért ilyen rövidek a kapcsolataim. Ergo a hiba mégse a pasik készülékében van, rejtély megoldva :o
Nyilván nőként nem tudok férfi aggyal gondolkodni, ahogy ez fordítva is igaz.
De nyugodtan beavathatsz, szerinted pl. mit nem látok?
Ez nem bemutatás kérdése,hanem találj magadnak.
Lehet eddig rossz helyen keresgéltél.Vagy csak minden szép szónak bedőltél eddig!
Ez a legnagyobb hiba.:D
Ha tudnád mennyi minden van, amit nem látsz...
A büszkeségem, ha egyáltalán van olyanom,teljesen független a "látásodtól".
Csak egy tanács volt, hisz genetikailag képtelenek, fikciót ne kergess.
Igen, újabb szörnyű általánosítás. Viszont nem nagyon látok ellenpéldát.
Remélem a büszkeséged ezt még megbocsátja nekem...
Én már ott tartok, hogy a külső szinte egyáltalán nem számít (csak egy alap ápoltság legyen meg). Viszont olyan extra elvárásaim vannak mint pl. az őszinteség és a tisztelet. Amire viszont genetikailag képtelenek. Tényleg minden problémát, konfliktust meg lehetne oldani/le lehetne rendezni, ha nyíltan beszélnénk róla.
De hát az ilyen ember, mint én, ezekkel az elvárásokkal, maradjon is inkább egyedül. :D
de hiába találsz olyat, aki nem megfelelő.
mert akkor így jársz, ahogy mesélted, h csak néhány hónapig tartanak a kapcsolataid.
amúgy mindenkor mindenki megtalálhatja, amire szüksége van (kinek párra, kinek szabadabb életre).
önismeret kell hozzá, legyen tisztában az igényeivel, s ne engedjen belőlük.
azt írod, h egyedüllétre vágysz.
akkor irigyled v sem? :)
Sokan ismerkednek pl. kutyával, koncerten, múzeumban, könyvtárban, túrák alkalmával,
... ha netalán eddig nem jártál ilyen helyeken, akkor éppen ideje ...