A magány... Amikor már egyetlen barátod sincs... (beszélgetés)
Én nem csak...
de sok minden van amit a közeli világgal nem osztok, úgy meg mint itt...
benne van hogyan velekedek magamrol? hogyan? :)
mi a titok? hogyan kell elkezdeni visszaterni a lanyok koze? :)
No akkor most olvasd vissza:)
Bocsi, de benne van te hogy vélekedsz magadról...
Itt vagyunk és beszélgetünk (jó ;) írunk), már ez is valami :)
Én ezzel már szembekerültem...
Volt, hogy többször kellett elolvasnom...
Mire rájöttem miért vagyok távol az "emberektől"...
Most így a neten keresztül próbálok nyitni a világ felé...
és már ez is valami :)
ahany baratnom volt kislany korom ota mostanaig, mindegyik valamifelekeppen "elarult". ami azt jelenti h kibeszeltek a hatam mogott, kikezdtek azokkal a fiukkal, akik nekem megtetszettek s mar alakultak a dolgok (amig nem szoltam h tetszik, addig erdekes modon nekik sem tetszett) stb. jartam veluk bulizgatni meg ilyenek, de soha nem biztam a lanyokban. s kb 3 eve csak fiuk tarsasagat keresem, veluk jarok ki, veluk soha nem unatkozom es nem is bantanak :) de az utobbi idoben rajottem h ez nem mindig elonyos, hiszen elobb-utobb a "baratsag" masba csap at, s megszakad. a masik dolog pedig: ha csak fiukkal jarok ki, mas pasi nem kozelit meg :) szoval nem jo sehogy. pasikkal nem indulhatok pasizni :)) megertettem h ez igy nem jo.
de....
mar oda jutottam h annyira elszoktam a lanyoktol h mar nem is tudom hogyan kozelitsek felejuk, hiszen alapbol bennem van hogy "nem birnak". de tenyleg nem birnak a nok, most komolyan :D folyton visszahallok dolgokat, pofakat vagnak stb. ha szoba is allok egyikkel-masikkal, latom a szemukben h nem tetszem :)
Talán meg kéne nézned magadban, hogy mi kelt rossz érzést benned a velük való barátkozás...
Nekem is vannak ilyenek...nem egyszerű rájönni, de nem lehetetlen :D
Hú ez kemény, de jó kérdés...
Én örök életemben a nálam jóval idősebb vagy jóval fiatalabb korosztállyal értettem meg magam...
És inkább a fiúkkal...
Most valahogy úgy érzem, attól félek, ha megmutatom, hogy mennyire tudok szeretni és bízni, megint én ülök a padlóra, így inkább tartom a 3 lépés távolságot...
barátságaim, azok nem nagyon vannak...
egy barátnőm van, akivel jókat beszélgetünk, de sajnos ritkán van rá alkalmunk... a többiek inkább haverok.
37 éves...
és te?
ó, nincs nagy baj...én már megszoktam, kicsit immungyenge a lánykám...legalábbis ezt mondják, de az iskolai vírusokat eddig még nem nyelte be :D...
Ő kis különc :)
Idáig itt is szép idő volt, süt a nap, de nagyon csípős hideg van...
A beton bár száraznak tűnik, úgy csúszik, mint a jég.
"Sajna több mint megfázás, de szinte ezek már életünk részei:)" - ezt írtad, amiből azt gondoltam, hogy "baj" van. Természetesen, ha lenne, akkor sem ide/rám tartozna. Az élet bizony nehéz, amit nem csak gondolunk, hanem tudjuk is, és sajnos tapasztaljuk.
Szép napot neked, felénk hét ágra süt a nap. :)))
Kíváncsi lennék, hány éves vagy...
Baj az különösebben nincs, csak néha én veszem nehezen a lépést :)
Erre gondoltál?
Tudod az élet olykor nehezebb, mint gondolnánk...
Sokszor csak utólag veszem észre, ha gond van...
szia
Köszöntünk :)
Itt barátokra lelhetsz:)
Én mindig keresek...
itt néha egy két kedves szó is jólesik :)
Mesélsz valamit magadról?
Nekem van egy csajszikám, akiért érdemes élni, de hiányoznak a velem egykorú barátok, akikkel időnként lehet találkozni, kikapcsolódni...
az nagyon jó
én is hanyagoltam mostanában a mozgást
pedig be kéne iktatni egy kis rendszeres erdei sétát:)
Mi baj van ??? Ez az, ami privát téma ?
Léptem 500-az a sztepperrel, elég fárasztó volt nekem még ez is, pedig nem sok. Jó lenne minden nap csinálni, mert egyébként jólesett. A gép mellett ültem előtte sokáig...
köszi jobban vagyunk...
bár néha nehéz...
sajna több mint megfázás, de szinte ezek már életünk részei:)
nem veszem sajnos sokszor már én sem komolyan...
régi dolgok...
ha gondolod mesélj bátran akár privát...
sok mindenről én sem írok ide...
Az nem jó, remélem, "csak" megfázás. Jobbulást nektek. Felénk nincs semmi újság, főleg így, hogy régi dolgokról sem tudsz. :)))
Gyorsan eltelt a hétvége.
élünk de betegeskedünk mindketten.
sajnos!
sziasztok!
hogy vagytok?
mi van veletek?
Én nagyon fáradt vagyok és fáj minden porcikám!
Még a picurom is beteg!
Bocsi hogy eltűntem...
de még tanultunk...
:S
én beveszlek:)
30-on túlról :D
További ajánlott fórumok:
- + vagy - !csak! egyetlen betű
- Leghosszabb szavak egyetlen magánhangzóval?
- Tinilányból anyává lenni és mindezt egyetlen férfi mellett…
- Egy férfi egyetlen éjszaka kedvéért képes e hónapokig fűzni egy lányt?
- Ha csak egyetlen könyvet vihetnél magaddal egy lakatlan szigetre, melyiket vinnéd?
- Létezik olyan ember, akinek 35-40 éves korára sincs egyetlen lyukas foga?