A legjobb női kisautó, aprótermetűeknek...? (beszélgetés)
Én régóta vezetek,általában kis autókat.Nem vagyok túl nagy méretű,legalábbis nem magasságra.:DDD
Egyszer vezetnem kellett a férjem Transporterét és amikor beültem úgy éreztem,mintha mindíg is ezt az autót vezettem volna!Azóta is imádom,az a furcsa,ha visszaülök a saját autómba,ami most éppen nem is olyan kicsi.
A kicsi nőknek nem feltétlenül kis autó kell,hanem olyan,amiből "rálátnak "a világra!
Nekem Punto II-em van.Csak az a baj hogy 3 ajtós.Amugy szép kis verda.Idén szeretnék venni egy grande puntot vagy egy uj swift-et.(már a kerek)
Akinek ezek közül van valamelyik,érdekelne melyik mennyire megbízható!Köszi a tapasztalatokat előre is.
Nekem citroen c3 van most és eddig a legszupibb autóm. Minden állítható rajta, kényelmes, tágas, abszolút nőknek kitalált dolog, ja és ráadásul baba- és gyerekbarát is gyerekzárral, hátsóülés-figyelő tükörrel stb. szóval nagyon praktikus.
A férjemnek WV Borája, anyósomnak Poloja volt, de meg sem közelítik tudásban az én kis csigámat. Anyósom új autója egy full extrás Opel corsa, na az jó még nagyon, de csak az extrák miatt. Alapfelszereltséggel meg sem közelítené a c3-at.
Nekem is Corsam van, ez az első autóm, 3 ajtós, nagyon szeretem. Nem fogaszt sokat, kicsi, így jól tudok vele parkolni, és semmi műszaki problémája nem volt 3 év alatt, amióta nálam van.
Hasznos tanácsot csak annyit tudok adni, hogy ha tervez valaki gyereket, akkor ne 3 ajtós autót válasszon!!!
Renault Clio.
Én azzal járok,nagyon szeretem.De vezettem már Twingo-t is,az még kisebb,és nagyon jó szintén!
Honda Jazz
Kicsi, a hátsó üléssor hajtogatható, variálható és nagyon kényelmes.
Apukámnak Toyota Yaris-a van imádja, de szerintem az nem annyira kényelmes mint az enyém.
Én 152 cm vagyok.Eddigi autóim, amiket nagyon szerettem: régi Honda Accord, régi Honda Civic.Jelenleg egy Peugeot 206 HDi-t hsználok, nekem bevált, pedig van 3 gyerek.Ha lenne pénzem, akkor vagy egy Honda Jazz-t vennék, vagy egy 7 személyes Opel-t, vagy Ford Galaxy-t.De ezeket csak a gyerekek miatt.
Amúgy a Peugeot-val tökéletesen elégedett vagyok.
Én mondjuk annyira nem vagyok alacsony (172), de opel corsa-m van és nagyon szeretem. :)
Kis autót szerettem volna mindenképpen az "egyszerű" közlekedés szempontjából, könnyű vele parkolni, kis helyen is elfér :D :D.. Mikor meg lett a jogsim akkor egy volvo s60-on gyakoroltam, ami azért lényegesen hosszabb, nagyobb autó. Miután meg lett a corsa kész öröm volt vele a közelekedés. :)
Barátom opel és vw párti (autószerelő) és szerinte ezeknek az autóknak van a "legkevesebb típushibájuk". Én ehhez nem értek, de annyit tudok, hogy ez már lassan egy 8 éves autó és eddig probléma még nem volt vele.. Egyszerű, kényelmes.. nekem megfelel. :)
Szia!
Én elég picike vagyok,164cm-el.
Nekem most egy 116-os BMW-m van,szeretem mert van ülés magasság állítás:D(nem nevetni,aki pici annak ez igenis fontos)és nagyon klasszul előre húzható az ülés,hát igen,nincsenek szupermodell hosszúságú lábaim sem:)
További ajánlott fórumok:
- Mi bántja most a lelked a legjobban és miért?
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Akik legjobb barátnőt keresnek
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Mi a legjobb módszer a herpesz megelőzésére, kezelésére?
- Milyen pénzzel megvehető dologra vágysz legjobban?