A legjobb arctisztító tonik zsíros bőrre? (tudásbázis kérdés)
nem-nem
rengeteg bőrgyógyásznál voltam, bennük már van elég tapasztalatom:)
sok hülyeséget összehordtak, egymásnak ellent mondtak, hogy kevert típusú bőröm van meg alapvetően zsírosodásra hajlamos, blablabla...
a fenéket.
könnyen kiszárad a bőröm, ez igaz a fejbőrömre és az arcomra is. ezt viszont egy intenzív zsírosodás követi, gondolom a test reakciója...így az lesz a vége, hogy hámlik is az arcod, de nagyon zsíros
... most a salvust használom, de nem a mattítót, hanema másikat(egyszerűen azért, mert roszat vettem le a polcról:/), és előtte tonikozok
nekem eddig bevált, nem zsírosodik, nem hámlika bőröm
Szia
pont hogy nem. a tonikozás csak a második lépés a tisztítás után. mindenképp kell kövesse hidratálás különben csak erősödik a zsírosodás mert a tonik ugye szárít.
én nem tonikozok hanem arctejezek. eddig bevált.
Én attól félek,hogyha bekenem hidratálóval,akkor jobban fog zsírosodni :( De lehet,hogy kipróbálom majd ezt a variációt is :)
Ha megfelelően tisztítom az arcomat,akkor szerintetek mennyi idő alatt normalizálódik a bőröm ?
Tonikból egyébként az ilcsi-féle almás-citromosra gondoltam. Tud róla estleg vki vmit?
zonik=tonik :D
bocsi
Zsíros bőrre szeretnék zonikot venni,de nem tudom melyiket válasszam. Akinek van tapaszatalata ezzel kapcsolatban,az tudna ötletet adni,hogy melyik fajtát válasszam?
Előre is köszönöm a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Fáj a kozmetikusnál az arctisztítás?
- Pattanások, zsíros bőr ellen mi a legjobb módszer?
- Baba szappan vagy Dove szappan jobb arctisztításhoz és a pattik megelőzéséhez?
- Mi a legjobb megoldás zsíros hajra?
- Melyik a legjobb Gliss Kur hajvégápoló töredezett, zsíros hajra?
- Mi a legjobb száraz, hámló és zsíros hajra?