A lávaköves ágyakkal kapcsolatosan van valakinek valamilyen tapasztalata? (tudásbázis)
Szia!
Szerintem jádeköves ágyra gondolsz,a párom szüleinek van ilyen és naponta használják mióta megvették...mi is ráfekszünk, ha fáj a hátunk, vagy egy kicsit betegek vagyunk, ránk jó hatással van...az ára viszont nem túl kedvező, még így részletekben sem(szerintem) bár, ha az egész család használja,akkor megéri...
Fene tudja milyen köves már, de az biztos, hogy Édesanyám lávaköveset emlegetett. Lehet ő olvasta félre :D
Megkérdezem majd mégegyszer. De akkor elvileg minden köves jótékony hatású nem?
Ilyet, hogy lávaköves ágy, még nem hallottam !?:)
Jáde-köves olyan van!!!
(az nagyon jó!!!)
A szüleim most szeretnének lávaköves ágyat venni, sok jót hallottak róla, de nem biztosak benne, hogy megéri az árát.
Megköszönném, ha esetleg akinek van /volt ilyen ágya, leírná a tapasztalatait.
üdv
Lili :)
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek valamilyen tapasztalata a "Forskolin" hatóanyagu fogyi kapszulával kapcsolatban?
- 14 hetes kismama vagyok, a háziorvos Cefzil tablettát írt fel. Van valakinek valamilyen tapasztalata a gyógyszerrel kapcsolatban?
- Érdeklődnek, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak a fényterápiával kapcsolatban? Egyáltalán van -e valamilyen tényleges hatása?
- Az iszlám vallásról és az iszlám nőkről szeretnék olvasni. Ajánlanátok valamilyen könyvet a témával kapcsolatban?
- Az orvosom Bromocriptin-Richter-t ír fel, valamilyen tapasztalatotok van ezzel kapcsolatban?
- 12.hetes terhes vagyok, Ospen film tablettát írt fel az orvos, van valamilyen tapasztalatotok a gyógyszerrel kapcsolatban?