Az orvosom Bromocriptin-Richter-t ír fel, valamilyen tapasztalatotok van ezzel kapcsolatban? (beszélgetős fórum)
Én tej elapasztására kaptam, nem volt tőle semmi bajom, bár nem is igazán használt. Amíg szedtem tényleg nem volt tejem, de utána sajnos ugyan úgy rengeteg lett.
Te mire kaptad?
nekem a dokim azt mondta hogy 6 hétig kell szednem először csak negyedet egy pár napi utána felet , majd egy pár nap múlva már napi egy egészet.
nekem azt is mondta hogy lehet ettől nem is fogok menstruálni, neked megjött amig szedted?
remélem nem lesz nagyon semmilyen mellékhtasá, múltkor clostit szedtem azokkal nem volt semmi baj, csak a clostytól volt egy kicsit hányingerem
de akkor jó sokáig szedted, mire írta fel a doki?
Szia!
Én 3 évig szedtem,hypofizis adenómára.Én nagyon rosszul voltam tőle.Pedig csak 2/5 kellett szedni.
Szia!
Én szedtem több, mint 1 évig, aztán mikor terhes lettem fokozatosan abba kellett hagyi, de persze ezt nem a nőgyógász mondta, mert fogalma sem volt, hanem endokrinológus.
Napi felet szedtem, nem volt semmi mellékhatás.
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek valamilyen tapasztalata a "Forskolin" hatóanyagu fogyi kapszulával kapcsolatban?
- 14 hetes kismama vagyok, a háziorvos Cefzil tablettát írt fel. Van valakinek valamilyen tapasztalata a gyógyszerrel kapcsolatban?
- A lávaköves ágyakkal kapcsolatosan van valakinek valamilyen tapasztalata?
- Érdeklődnek, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak a fényterápiával kapcsolatban? Egyáltalán van -e valamilyen tényleges hatása?
- Az iszlám vallásról és az iszlám nőkről szeretnék olvasni. Ajánlanátok valamilyen könyvet a témával kapcsolatban?
- 12.hetes terhes vagyok, Ospen film tablettát írt fel az orvos, van valamilyen tapasztalatotok a gyógyszerrel kapcsolatban?