A latin zene szerelmeseinek (beszélgetés)
De lecsusszant a topik. Van valakinek valami új kedvence? :)
Itt van egy kis Omar Bashir ízelítő:
[link]
Remélem tudtam segíteni! :)
Hát nézz utána az interneten. Youtube-on biztosan van tőle rengeteg minden, nézelődj. Ha pedig bejön és van is rá keret, akkor menj, és érezd jól magad! (aztán pedig kérjük az élménybeszámolót :))
Belehallgadtam egy kicsit a dalaiba, tényleg nagyon jó.
Én azon kívűl, hogy egy darabig együtt járt s D'nash tag Esteban Piñero Camacho-val, nem sokat tudok a magánéletéről. A dalait viszont nagyon szeretem.
De majd utánna járok:)
Nem? Pedig Chenoa ex-párja. (napokban szakítottak) Amúgy én nem kedvelem túlságosan, de sokaknak bejön. Ha van kedved/időd, nézz utána, hátha neked megtetszik. :)
David de Maríáról mi a véleményed? :)
Szia!
Üdv a klubban Abszurd Hamupipőke. :)
Hello.
Az én kedvenceim:
D'nash (2007-es Eurovizios dalfesztivál Spanyol csapata)-www.dnashfanclub.eoldal.hu :):)
Chenoa-látom, őt sokan szeretik itt-én is, nem véletlen a nevem sem:):)
David Bisbal, David Bustamante, Merche, Alex Ubago...
Van egy használt, de új/újszerű állapotban lévő Santana albumom /Latin spirit/ (meg is hirdettem apróhirdetésben), amit eladnék VAGY elcserélnék másra. Marc Anthony érdekelne, Kozma Orsi, Pierrot, Estopa, Juanes, Paulina Rubio, illetve Enrique Iglesias. De van még eladó/csere lemezem: Vicente Fernández: Tragedia del Vaquero című albuma és a Candide című Bernstein musical (dupla CD) is. Köszi...
Már tárgytalan, de köszönöm ezt a "rengeteg" segítséget! :-P
És a "Mis canciones favoritas"????
Köszi... :-)
Spanyolországban kapható még a 2002-es Chenoa album??? És ha igen, hány ejurót kérnek érte? :-)
Na, beteszek egy jó kis számot. Ha már volt, akkor bocsánat. :-) ;
Merche: No me pidas más amor
[link]
Ismerem igen,mindet!Nekem a Mi corazoncito a N1!Gyönyörű! :)))
Ismered tőlük a "No, no, no"-t? Nekem az a kedvencem. :-P
Én Aventurát szoktam hallgatni,imádom! :)))
Na, eszembe jutott. Camelának hívják őket. :-P :
[link]
Mondjuk idegen nyelven is hasonló a dolog, de a latin daloknál nagyjából alap, hogy arról szól, amiről. A spanyol nyelv meg szép, és a kettő együtt ad olyan tüzes-latinos feelinget. Magyarul már nem annyira jó. :-)
Oké! Igazad van...ezt így már elfogadhatóbbnak tartom!..tény és való, hogy idegen nyelven sokkal jobb:))
Nem mondtam, hogy nem szeretem, csak a dalokhoz írt magyar szövegek nagyon gagyik, ennyi. Attól a zene meg a hangja még jó... :-)))
Meghallgattam Alexet, jó hangja van:))
Szia! Ha nem szereted Sergiot, miért van meg a CD -je?
Most is Alexet hallgatom... Egyszerűen simogat a hangja... :-) :
[link]
Ismerem Sergio Santost és nekem is megvan a CD-je... Pont ezért mondtam, hogy magyarul gagyi... :-D
Igen spanyolul, portugálul, olaszul. Sanchez tud magyarul is beszélni, de énekelni nem énekelt magyarul. Gitároztak mind a ketten, Sergio sem énekelt magyarul. Amit ismerünk magyar számokat is spanyolul énekelte. Viszont amit a tévébe hallani, félig sem olyan jó, mint élőbe. Én speciel kértem tőle egy számot magyarul a Bachatitát.., mert éppen akkor ünnepeltük a 27. házassági évfordulónkat. Mit mondjak..egy élmény volt. Szép helyen Siófokon a Cuba libre bárban:))
Különben én birom akkor is, ha magyarul énekel.
Sergio Siófokon született, de Cubába futott be, mint énekes:) Nekem nagyon bejön a cd-je is!
További ajánlott fórumok: