A laptopom harminc perc után lemerül. Hogyan tudnám beállítani a takarékos módot? (tudásbázis)
Nagy energia fogyasztás lehet WiFI használat vagy ha van benne bluetooth adapter, vagy a kijelző fényerősségének nővelése miatt.
Windowsban van energia takarékos mód: Start menü-> Vezérlőpult(Control Panel)-> energia gazdálkodás(Power ..)
Az akksit benne szoktad hagyni a gépen amikor hálózatról használod? Mert az nagy mértékben elősegiti az akksi tönkremenetelét is. (Szervizben dolgoztam, ezért tudom hogy egyik napról a másikra is tönkre mehet az akksi. Mivel több cellásak a mai notebook akksik, ha az egyik feladja a szolgálatot, akkor hirtelen le csökkenhet az üzemidő)
Sajnos én sem vettem ki az aksit,mikor feltöltöttem,és másfél év alatt tönkrement:oo
Már csak egy órát bír,és ki van írva,hogy telepcsere javasolt:o
de az 1 óra is kevés:)
Nem hisezm hogy bármi állítás nagyban befolyásolná az aksi élettartamát.
enyém se tart tovább fél óránál, de mondjuk ez már 5 éves.. épp ezért hálózatról használom:)
VEgyél egy másik akkut, takarékos üzemmódba se menne sokkal tovább szerintem.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg takarékossabb/olcsóbb a mosogatógép, mint a kézi mosogatás? (energia, vízhasználat, stb.)
- Hogyan főzzünk takarékosan?
- Hogyan lehet takarékoskodni otthon? Praktikák, ötletek...
- Ma van a Takarékossági Világnap - te mennyi pénzt tudsz félretenni?
- Te hogyan tudsz takarékoskodni, hogy a pároddal gyereket vállalhass?
- Új laptopomon forditva van a kamera kép! Tudja valaki, hogyan lehet beállítani?