A Kistarcsai kórházban ha nincsen orvosod, akkor már egy semmi vagy? (beszélgetés)
sziasztok
Én megéltem mind két végét a dolognak!
a fiammal nem volt a lányommal volt fogadott!Bárcsak elsőre is fogadtunk volna!Ég és föld!
Őket nem ismerem...
Én ott szültem kovács Rékánál, és teljesen meg voltam elégedve.
Most a Keresztes László doki vizsgált meg ( hüvelyi vizsgálat )
Amúgy volt 4 UH-m.
De mégis csak kellene valami még nem?
Amúgy nagyon nem csípem a kórházat... Sajnos voltam bent 1 hetet ( akkor a Szabó doki marasztalt bent, mert 31 hetesen begörcsöltem ). De nagyon megvan a véleményem 1-2 emberről ott.
hát elég baj,h. így van
4 kötelező uh-nak kéne lenni a terhesség alatt akkor is, ha nincs orvosod
itt, ahol én szülök, van külön terhesgondozó, ahová azok járnak, akiknek nincs orvosuk és küldik őket minden vizsgálatra tudtommal
Ezt a kérdést azért tettem fel, mert nekem se orvosom, se szülésznőm, és totál nem foglalkoznak velem... Nekem kellene menni és érdeklődni mit csináljanak?
Most vagyok a 38. hétben és utoljára 29 hetes terhesen volt UH-m. Ez normális??? Azt hittem, hogy majd a 36 ill. a 40. hét között még a súllyát is megbecsülik ill. a fejkörméretet...
Mellesleg ha nem kérdezek, akkor nem is mondanak semmit... Minden kórházban így van?
További ajánlott fórumok:
- A kistarcsai Flór Ferenc kórházban szülök/szültem 2012-2013-ban
- Ki szült Dr. Szentágothainál a kistarcsai kórházban? Hogyan voltatok megelégedve vele?
- Tudnátok a kistarcsai kórházban dolgozó szülésznőt ajánlani?
- Valaki szült már Dr. Alexander Wamalánál a kistarcsai kórházban?
- A kistarcsai kórházban mi a szokás, ha faros a baba? Befektetnek előbb vagy megvárják a szülés megindulását?
- Hogyan zajlik a HSG vizsgálat a kistarcsai Flór Ferenc Kórházban?