A királydinnyét mivel lehetne kiírtani a kertből? (tudásbázis)
Huu, most néztem mekkora a telek:(
Utánaolvastam, és egy kertészmérnök írta, hogy kétszikü gyomírtó való rá, ami a füvet megkíméli, a királyfinnyével viszont végez!
És nem kell félni, mert játszótérre is írják, vizsont 2-3 napig kell csak "elszigetelni" a gyerekeket!
De egyébként egy kertészeti boltba elmondod hogy baba van, biztos segítenek!
Igen, szimpla asztali só!
Viszont megviseli a füvet is, úgyh csak a tőre tegyél, ha ez megoldható!(neki kis kertje volt, nagy területnél melós, de megéri)
Igen nálunk a vegyszeres gyomírtó ezért nem oké. Nem tudom elzárni a gyereket. Pont ott van az udvarban ahol a játszótere is. :(
Most őszig meg felrotálni se tudjuk mert akkor se tud kint játszani.
Szimpla asztali só?
Tényleg kidöglött tőle? Egy próbát megér ha igaz. Csak itt nagyon nagy a terület amin pár hét alatt teljesen elterjedt. :(
és még ezt találtam
Kertészetekben kapható kétszikű gyomírtó, ami a levelekre permetezve a füvet megkíméli, a királydinnyével azonban végez.
Szia!
Mamám sózta anno, és ki is halt szerencsére!
További ajánlott fórumok:
- Ágyi poloskákat hogyan lehet kiirtani?
- Hogyan lehet kiírtani a szőlőt a kertből?
- A fürdőszobánkban lapos, kb 1 centis bogarak mászkálnak. Mik lehetnek ezek és hogy tudom kiírtani őket?
- Egy hónapja a garázsunk gerendáit kb. 4 cm-es kékesfekete dongószerű rovarok fúrják. Mivel lehetne kiírtani?
- Hogyan lehet a lótücsköt (másnéven lótetű) a leghatékonyabb módszerrel kiirtani a kertből?
- Szedett/ivott már valaki királydinnye kapszulát/teát? Volt valami hatása?