A kávéskanál és a teáskanál is 5ml-nek felel meg? A neten több patika oldal is ezt írja.Szerintem ez nem így van. Szerintetek? (tudásbázis)
Teáskanál 5 ml
Gyerekkanál 10 ml /a teáskanál és evőkanál közötti méretű kanál,a régi készletekben volt ilyen/
Evőkanál 15 ml
Ez a hivatalos!
Kávéskanál = 5 ml
Teáskanál = 10 ml
Evőkanál = 15 ml
A mokkáskanál csak 2-3 ml.
Elvileg!!!!
De biztosabb a fecskendő vagy az adagoló!
tévedésben élnek a kanalasok, legalább háromféle van:
mokkáskanál
kávéskanál
teáskanál
és azzsem vane gy desszertkanál is, ami a teásnál egy picit nagyobb.
Köszönöm, hogy segítettetek::))
Kellemes hétvégét:)
Ez így van!!!
Én konkrétan egy kortyot szoktam inni belőle, nem kanalazgatok...
De szigorúan műanyag kanál!!!
no, hivatalosan ez úgy van, hogy a teáskanál és a kávéskanál ugyanaz!!!
Ugyanis amit mi kávéskanálként ismerünk, az igazából mokkáskanál.
Ez így van. Fogsz egy kiskanalat, és teletöltöd. Normális kiskanál, ha neked az teáskanál/kávéskanál tök mindegy. Megy az is, hogy háyn mili. Nem baj a egy kicsivel többet kap, és az se ha kevesebbet! Szuper készítmény ez a Stodal, én is mindig ezt adom a lányomnak, és én is ezt iszom, ha megfertőz! Én persze evőkanálnyit nyalok. NEm kell ennyire parázni, ez nem LÁZCSILLAPÍTÓ! Nem tudod ennyivel túladagolni!
No para! :D
A stodalhoz semmit nem adtak, csak az van ráírva, hogy 1 kávéskanál napi 3-5 alkalommal.
Na puff:)
Kisfiamnak most szeretném elkezdeni adni a Stodalt ami azt írja, hogy 1 kávéskanállal adjak neki. A férjem szerint az csak 2,5 ml.
Ok tudom lemérhetném, azt hiszem ezt is fogom tenni, de most ez komolyan foglalkoztat.
Ráadásul a patika oldalak elbizonytalanítottak:(
További ajánlott fórumok:
- A legidegesítőbb reklám szerintem...
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- A legszebb szerelmes dal szerintem...
- Kukába a mosódióval, szerintem!
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Legszebb női és férfi név szerintem .......!