A jó szomszéd nem leskelődik. (beszélgetés)
Nem feltétlenül baj, ha leskelődik.
Egy idős hölgyekkel teli házban pl. nincs szükség risztóra.:)
Engem csak az zavar, ha a szomszéd a könyvet leteszi a földre és nem képes letenni olvasás után az éjeliszekrényre.
Nameg az, amikor fürdés után vizes lábbal egyszerűen kilép a tusolóból.
Arról nem is beszélve, hogy a gyerek a hideg földön ül és úgy nézi a tévét, senki nem szól rá, hogy figyeljen jobban oda...
Arról, hogy milyen adásokat néz arról már ne is beszéljünk fujjjj
Ja és közben morzsál!!!
ÉRTITEK A SZÖNYEGRE MORZSÁL!!!
Higgyétek el, nekem vannak a világon a legrosszabb szomszédaim :-)
Szia Betyár!
Talán ha tennél fel magadról egy képet, meg tudnánk mondani mi is olyan érdekes rajtad! :-) Mivel kábítod szegény szomszédasszonyodat nap mint nap!??
húúú :D nálunk is lakik egy ilyen szomszéd.. állandóan les mindent és mindenkit.. olyan nincs, hogy ő ne tudjon valamiről / valakiről.. arra már sikerült rászoktatni, ha be akar jönni kopogjon... de csak kopog, azt már bent is van :D
elég lazán szoktam öltözködni.. póló+ tanga.. multkor szintén igy ültem a gép elött.. kopogás, oda se fordítottam az ajtó felé a fejem, már bent is állt mellettem... hát megkapta a magáét.. :D
példaként felhoztam neki, hogy mit tenne akkor, ha ugyanígy beront, én pedig épp a páromon ülök??! :D aszondja akkor csak bezárom az ajtót... modnom én? mire fel zárnám?! azért van a kapu riglizve, hogy ne jöjjön be csak úgy senki és különben se akarok börtönben élni?! és mire van a kopogás?! :D nagyon komoly volt :D azóta még köszönni se nagyon óhajt.. hát elmehet a búsba.. :D
viszont, ha pl temetés van, és a régiek, azaz az utca 98%-a kimegy a temetésre, akkor valakit megbiz a házfelügyelettel, vigyáz az egész utcára. ha valahova elmegy az utca nagyrésze, legyen lagzi vagy temetés, utazás, bármi, képes egész éjjel fel-alá motorozni az utcában. mindenre figyel.. ennyiből viszont jó..
Na,erre befizetnék,ilyet még én sem hallottam.Nő stíröl egy pasit,ha,ha.Hogy hívod át,és mit mond a csaj? -Átjössz?
-meg hát !!
Ha napozok a kertben,akkor már a szeme is majd ki esik
MAJDNEM MEGHÚZTAM A KOCSIT,MERT ANNYIRA BÁMULT.
Ejnye Betyár! ne betyárkodj!
A te szemed sem előre nézzeget. Még azt is látod, mennyire van kigúvadva a szeme, vagy fára mászol mert ő bámul. Most akkor ki és kit bámúl? Még nem szóltak meg a faluban, amiért állandóan bámulod?
Nő néz egy férfit?? Ilyet sem hallottam még!
Át kell hívni, meg kell ....ni!
:D
:DDDDDDD
Cinka,még mindig bírlak:))
Betyár,honnan látod ,hogy Ő mindig kukucskál?
Talán azért látod ,mert te is folyton az Ő ablakát lesed?:))))))
Bagoly mondja verébnek.....:D
További ajánlott fórumok:
- Feleség a szomszéddal
- Neveljük-e, nevelhetjüke-e a szomszéd gyerekét, unokáját?
- Kikészít a fölöttem lakó szomszéd...
- Dohányoztatok valaha lépcsőházban? Tiltja-e szerintetek ezt valami törvény? Mert pár szomszéd már az agyamra megy..
- Mit tennétek, ha észreveszitek, hogy nap mint nap leskelődik valaki az ablakon?!
- Miért leskelődik, avagy mért vonul az EX inkognitóba?