A horoszkópnak vagy a pasinak higgyek?! (beszélgetés)
Ha vegre egyszer megertenenk azt hogy az ember nem abba fog hinni amit egyesek bösszen kiabalnak :D
Hanem abban amiben akar es tud ! Senkinek nincs monopolja az ugynevezett "egyetlen" igazsagra :D
" nehogymár igaza legyen annak a baromnak aki ilyennek írt le, anélkül, hogy ismerne.."
Nem is annyira barom,mert tudja,hogy hülyeségeket ír de a nálánál butábbakat jól kihasználja.
Csillagokból már csak azért sem lehet jósolni mert az a csillag amit ma látsz lehet,hogy már régen nem is létezik és nincsen fénye,csak most ért ide.
Szélhámosság,csalás az egész. Áltudománynak is silány !
Szerintem ne higgy, egyiknek sem. A horoszkópban nem érdemes hinni, a pasidban meg bízni kell, nem hinni.
Nekem küldtek egy horoszkópos előrejelzést,plusz 1 személyiség jellemzést, és hát azóta direkt mindent másképp csinálok, nehogymár igaza legyen annak a baromnak aki ilyennek írt le, anélkül, hogy ismerne..
Jó, jó !
Csak hát akkor ehhez képest mi lehetsz te ?
"az irasaidnak semmi köze a horoszkophoz "
Nem sok de a hülyeséghez annál inkább !
Szerinted a horoszkóp meg a hókuszpók nem hülyeség ?
"höbörögsz veget nem erö elkepzeleseiddel"
Miféle elképzeléseim vannak nekem ?
Nem tudom hogy erthetö-e ?
Ez a forum a horoszkop erdekessegeiröl szol , mi az ami teged idekenyszerit veszekedni ?
Igen allitasod szerint Istenben/Istenekben sem hiszel de bösszen höbörögsz veget nem erö elkepzeleseiddel ! Szoval miert nem nyitsz egy forumot ahol a sajat okossagaidat hirdeted ?
"mi van a horoszkopoddal , nem vagy elegedett ???"
Mondtam már,hogy öreg vagyok,nem hülye !
Olvasd ki a csillagokból !
Ennyi erővel azt is kérdezhetnéd,hogy mi van az istenemmel.Te biztosan jósolni is tudsz !?
Legalább is a csillagokból amelyek lehet,már nem is léteznek csak most látod őket mert több ezer vény
évig jött a fényük és csak most ért el hozzád.
A tudatodig viszont nem jutott el ?
Te vagy az Istenkaromlo :)
Ezen a forumon az emberek nem tartjak hulyesegnek a horoszkopot , szoval mi van a horoszkopoddal , nem vagy elegedett ???
Hogy jön most ide az istenkáromlás ?
Miért meghasonlott aki káromolja az istenedet?
Vagy aki hülyeségnek tartja a horoszkópodat,mert tudja,hogy az áltudomány. Ki nem fogja fel,hogy az a csillag amit nézel lehet,hogy már ezer éve nincs is meg ? Ki nem fogja fel,hogy istenek nincsenek.
A teológiai is neked való áltudomány.Neked már úgy is mindegy !
e
Ez a forum a horoszkop rejtelyeiröl szol , nem pedig meghasonlott Istenkaromlokrol :)
Szoval mi a bajod , nem stimmel a horoszkopod vagy mi ?
Neki csak ennyire telt,kifújt,kilépett,megfutamodott. Menj utána ha
hiányzik.
"és persze az exem"
Csakhogy Ő gyerekeid apja !
A száznegyven kilóméteres meg majd lelép.
Akármilyen szépen is beszélsz vele stb.
Szeretik már a gyerekek?
Szépen tudtok beszélgetni? Abban a stílusban ahogy
írtál nekem priviben ? Nehogy a gyerekek meghalják!
"boldogabbak vagyunk"
Még mindig ?
AKKOR NE HIDD :( furcsa nekik az újj élet bár sokat nem változott csak boldogabbak vagyunk de ennyi éppen elég !!!!!!!!!!!!!!!!!!
NO kérek KOMMENT tölled :)))))
A gyerekek örülnek az új apukának ?
Nem hiszem !
További ajánlott fórumok:
- Miért ciki Istenben hinni, és miért menő szellemekben, horoszkópokban és minden egyéb, hasonlóan bizonyíthatatlan valamiben hinni?
- Szerelmi horoszkóp
- Tudod, hogy az arab, az inka, a tibeti és az antik-héber horoszkópok közül melyik jegyhez tartozol és hogy mik a jellemzőid?
- Egyiptomi, indiai, indián, japán, kelta, azték horoszkópok
- Kíváncsi vagy a személyes horoszkópodra? :)
- Kíváncsi vagy milyen a nyugati-kínai horoszkópod?