A hiszékenység határai...azaz mindent el kell hinni? (beszélgetés)
mértis kell itt bizonygatni olyan embernek,aki nemis akarja megtapasztalni ezeket a dolgokat?
ami igencsak létezik!!!
A bizonyítékokat nem várni kell, hanem keresni... :)
Egy topicon belül csak jól elvitázgatni lehet, de megtalálni összefüggéseket, tapasztalni dolgokat nem... :)
Nézd...dehogynem lehet huhúú:)) Csak oda kell figyelni, hogy mit engedsz be a világodba...az egy dolog, hogy nem hagyom magam, viszont annyi jogot formálok magamnak, hogy felszólaljak ez ellen, ha már egyszer folyamatosan kapja az ember a sületlenségeket...
Más szóval, ha őket zavarja, hogy engem zavar az jó, mert tudom hogy a fájó pontokra tapintok...
Már meg ne haragudj, de honnan veszed, hogy engem zavar mások önámítása???
Engem az zavar, ha engem akarnak ámítani...van kis különbség, ezt nem kellene összekeverni...
A varázslat, a csoda, a természetfeletti, a jóslás, a szellemidézés, stb...és ezekben való hit, azon emberek bástyája, akik egy olyan önmaguk által létrehozott NEM VALÓS világba akarnak menekülni, akiknek túlzottan fárasztó, vagy meghatározatlan oknál fogva kellemetlen, nehézkes szembenézni a VALÓS problémáikkal...
És ezen felbátorodandóan, jönnek a tévhit által létrehozott, népbutító, pénzhajhász, hamis próféták, akik önkényes koronázatlan királyai, ennek a "műfajnak" akik terelgetik az ezt pártoló személyeket...SZERINTEM
Meg tisztelet e kivételnek...
És igen ez egy "műfaj", hiszen miért nem akar konkrétumokat kapni az a több millió elcsavart fejű, megtévesztett ember, annak érdekében, hogy azt amit követ méginkább követhesse?
Enélkül miért követi? Csak nem az első mondatomban megfogalmazott állításom miatt?
És Igen!
A Topic gazdája visszatért hosszú hallgatás után, és készen áll arra, hogy romba döntse a a hiszékeny emberek által elképzelt álomvilágot, amiben azért élnek, hogy elhesegessék a mindennapi fáradalmakat.......
Továbbá január 28. óta (amióta nem voltam) sem történt velem semmi természetfeletti....de furcsa:)
Azért mert valaki hisz abban amit az emberi tudomány (még) nem bizonyított semmi rossz nincs. A legnagyobb butaság azt hinni hogy csak az ember az egyetlen értelmes lény.
A topiknyitónak : a vízmolekulákat a levegő molekulákat és a külömböző atommagokat ehiszed ?
Azokat se látod nem is foghatod meg stb...
Köszönöm szépen! Igen, vigyázni fogok továbbra is, bár nagyon túlféltem.
Neked is minden szépet és jót!
He???????????? :D
Nem is vagyok magamra büszke, a kislányomra vagyok az! Ne bánts!
További ajánlott fórumok:
- A magyar ember mindent tűr?!
- A szoptatásról mindent
- Miért van az, hogy az egyik ember könnyen megkap mindent az élettől, a másik pedig nem?
- Miert tudnak a ferfiak mindig mindent jobban?
- Segítsetek, nem tudom mit tegyek, mindig mindent elszúrok!
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?