A házasságban élő nők, mennyire figyelnek lelki és testi állapotukra? (beszélgetés)
nevetni fogsz, de én pl marha szexisnek találom a fogszabályzót :))))
nem viccelek!
sőt, az előrébb álló fogak a kedvenceim. sokkal jobban tetszenekm, mint egy "tökéletes" fogsor. nekem az az ideálom :)
köszönöm, de személyes kontaktus nélkül embert nem szabad bíztatni!
ki tudja.... lehet, hogy nincs is elől fogam, a melleim közt a köldököm van, 2 méteres a fenekem, szóval bármi lehet, ami miatt ilyen vagyok.
lehet, hogy önhibámon kívül vastag szőr lepi az arcom, vagy éppen a hátamon púp nőtt.
nem mindenkire érvényesek a sablonok.
én neki nem akarok tetszeni.
másnak jó lenne, mert van, aki nekem is bejön, de nem az a típus vagyok, aki meg tudja fogni a férfiakat :)
így inkább nem gyötröm magam.
statue: ismerős helyzet :-(
én viszont már csak azért is nőies leszek. HA neki nem tetszik, majd tetszik másnak. HA ilyen hülye hogy nem kell neki az, aki szereti, akkor nenm tudok mit csinálni.
én trampli vagyok.
de okkal.
férjemtől nem kapom meg azt a támogatást, ami szerintem járna nekem. például ha éppen betegen fetrengek, akkor ne az ő kielégülése legyen megint az első.
így direkt szarul nézek ki. tudatosan.
Vannak nők (és férfiak is) akik a házasság után elkényelmesednek-belesüllyednek a monoton napi rutinjukba és aztán maguktól kérdezik mikor rontották el az életüket.
Én valamennyire kívülálló maradtam a saját házasságomban is.
Egy nőnek nem arra van szüksége, hogy kormányozzon, hanem hogy jellemében növekedjen, szellemében különbözzön, lelkében szabad és független legyen-. Bármennyi gyereknek ad is életet, és bármilyen munkát is végez...
Szóval...ne adjátok fel magatokat a taposómalomban! Vidáman kezdjetek minden napot és szánjatok magatokra mindig időt...és akkor a férjeitek is úgy néznek majd rátok:-)
Szió:)
Ha egy nő a házasság előtt is igényes volt magára akkor a házasságban is az lesz,teljesen mindegy mennyi idő telik el.
Mondjuk a gyerek egy kicsit kizökkenti az embert,nálam volt úgy,hogy este még mindig a reggeli pizsamámban voltam,mert két szoptatás között,büfiztetés,peluscsere, fejés stb.De hamar belerázódik az ember és megtanulja úgy beosztani az időt,hogy magát se hanyagolja el.Pl Én a baba mellett fogytam vissza és tornázok naponta 60-80 perceket.
hú,de nehéz erre válaszolni....mindennapi apró dolgok,szavak,mozdulatok........
(fehérneműk,kaják,édességek,fürdőzések....sex---ez a legfontosabb)
19 hónap házasságban 15 hónapos kisfiammal 35 évesen jobban érzem magam a bőrömben mint huszonévesen. Mindenkinek saját magán múlik mire van ideje és mire mondja, hogy nincs. Én ugyanúgy adok magamra frizura smink és öltözködés terén is mint házasság és szülés előtt, és életemben nem voltam még ilyen vékony és energiával teli mint mostanság.
Nekem anyukám az élő példa, túl 6. X-en és 40 év házasságon és 2 gyereken kimondottan csinos, egy 10-est simán letagadhat. Minden nap sminkel és imád öltözködni.
Ezzel én is így vagyok. Valahogy odabent még nincs minden a helyén.
De jó hallani, hogy más is így van vele :) Azt hittem, hogy velem van a baj csak.
Szia!
Az utolsó mondatodra irnék valamit. Forditva is igaz. Ha kivül "rendben van" nagyából minden akkor belül is jobb a helyzet. Legalábbis szerintem. Sokszor szar napom van - volt, egy kis smik illat valami nőiesebb cucc és máris a lelkem is jobban érezte magát. Még az a már majdnem utált munkahelyemre is szivesebben mentem be.
Ha a párod besegít, ha rábízhatod majd a gyereket órákra is, akkor mindenre lesz időd ami fontos neked. Nem annyi mint előtte természetesen.. de igényed se annyi lesz, hisz a gyerkőc fontosabbá válik. Ez így természetes, ő is álljon az első helyen.
Két gyerekem van, és eljutok kozmetikushoz, fodrászhoz havonta egyszer.
Én négy éve vagyok együtt a párommal és 3,5 éve élünk együtt. Májusban lesz az esküvőnk.
Sokat változtam mellette. Egyre jobban odafigyelek a külsőmre. több időt töltök a ruháim és a sminkem kiválasztásával mint valaha. Az ok egyszerű. Szeretem és az akarom, hogy büszke lehessen rám, hogy tetszem neki.
Egyre inkább odafigyelek olyan dolgokra, amikre soha előtte a lakásban, többet takarítok, főzők, pakolok.
Nyitottabb, toleránsabb és nyugodtabb lettem mellette.
De még mindig én vagyok, az alap tulajdonságaim a régiek és ezt mindenki tanúsíthatja:)
Az embernek saját maga miatt kell igényesnek lennie.
Az, hogy a párjának tetszik és újra- és újra beleszeret, az hozzá a plusz!
A házasságban is két külön ember él. Én azért szeretek jól kinézni, mert én így érzem jól magam.
Nem járok kozmetikushoz, fodrászhoz csak ha vágatni kell, de ne igen láttak úgy kilépni az ajtón, hogy lepattogzott a körömlakkom vagy úgy néztem ki, mint aki épp akkor ébredt. És nem kell elhízni sem, mert akkor saját magamat utálnám meg!
És nem hiszem, hogy eddig csak azért néztél ki jól, mert tetszeni akartál a vőlegényednek, hogy elvegyen. Ez megmarad később is! Gyerek mellett is!