A hatodik hónap: Éjszakai kocogás, lóbőr és inhaláló (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A hatodik hónap: Éjszakai kocogás, lóbőr és inhaláló
Kedves Katus!
Nagyon-nagyon tetszett az írásod. Én a 25. hétben vagyok és szerencsés, mert bokadagadáson és a nagy hőségen kívül nincs komolyabb bajom. De az alvási problémák azért nálam is jelen vannak és az éjszakai menetelést is ismerem:-) A medicinlabdás hasonlat pedig tuti találat a zoknifelvétellel együtt:-) Köszi, hogy megfogalmaztad ezeket, jól szórakoztam rajtuk:-)))
Szia,
nagyon jópofa íromány.
Szerencsére számomra ismeretlen nyavalyákkal teli,mert én megúsztam!!!
Nagy mázlista vagyok,bár a Nagy Elválás még hátravan:)
KOszonom mindenkinek a kedves szavakat:) A naploval kicsit le vagyunk maradva, ui. julius 12-re vagyunk kiirva - mar csak 5 het!!!
Igerem, az ajtomazolas es az ebedfozes kozott osszeszedem magam es megirom a hetedik honapot is:)
Hali!
Nagyon jókat mosolyogtam rajta:)
Igen az éjszakai alvás problémás, nekem a szoptatóspárna segített, aminek egyik vége a lábam között volt, a közepe a pocim alatt, a vége pedig a fejem alatt, így 3 párna helyett csak egyet kellett igazgatni:)
Ja a cipőfelhúzási rituáléra még élesen emlékszem, Bogi a pocakomban beeszített, mikor előlre akartam hajolni:) Úgyhogy megtanultam egyenes háttal cipőt bekötni. Tényleg tiszta jóga:)
Mi kiloszámra vettük a háztartási kekszet (mondjuk a férjecském is rájárt...) a gyomorsavam kordábantartásához.:)
Ne aggódj, lesz ez még ígyse;)
Minden jót, sok örömet az elkövetkezendő hónapokra!
Kedves Katus!
Nagyon jókat mosolyogtam, nosztalgiáztam írásodon. Köszönöm, hogy eszembe juttattad azt a pár "felejthetetlen" hónapot, aminek örömeit nők milliói élik meg napról napra.
További jó kis kalandot és sok örömet kívánok. Üdv.: Éva
Ugrás a teljes írásra: A hatodik hónap: Éjszakai kocogás, lóbőr és inhaláló
További ajánlott fórumok:
- Te miért nem alszol? Éjszakai baglyoknak.
- Szerintetek egy 3 éves gyereket este 8 után el lehet vinni éjszakai buliba?
- Normális a várandósság 18. hetétől jelentkező éjszakai kézzsibbadás?
- Terhesség alatti éjszakai lábgörcsre mi lehet a gyógyír?
- Gyakori éjszakai felébredés 15 hónaposnál. Milyen bevált praktikák léteznek?
- A 3 hónapos gyermekem éjszaka is 3 óránként felkel szopcsizni. Mivel lehet rászokatni az éjszakai alvásra?