A hastánccal mennyi idő alatt lehet karcsúsodni és mennyit? (tudásbázis)
9. Zizzzenet (válaszként erre: 8. - Benda1)
2011. júl. 14. 13:55
Szia! Zubaidához járok, haladó-fellépő szinten, már kezdő csoportot is kaptam vezetni, kérdezz, ha nem halott a topic
8. Benda1
2010. dec. 16. 17:12
Sziaztok!
Édeklődni szeretnék, hogy ki jár és hova hastáncra. NAgyon hálás lennék, ha írnátok, akár priviben.Utána lenne még néhány kérdésem.:-)
Előre is köszi!
7. Cicus666
2010. nov. 8. 11:56
Sziasztok! Én ahhoz, hogy lefogyjak, elkezdtem, úszni, és aerobikozni is.Úszni, augusztus óta;aerobik pedig még csak 3 alkalom volt, de már jobban érzem magam a bőrömben.
6. Basset
2010. nov. 7. 23:23
És mennyire fárasztó? Mennyire kell hozzá tüdőmunka, oxigén?
5. eeab532645
2010. máj. 15. 20:07
A hastáncosnak teltek az idomai.
Még nem láttam cingár hastáncost,hacsak nem abba hagyta miután lefogyott.
4. leveli_beka
2009. máj. 12. 17:31
szia
Karcsusodni nem hiszem, hogy sokat lehet vele, viszont a mozgas miatt (ahogy brandy39 is irta) erosodnek es formasodnak az izmaid, kicsit feszesedik a borod.
viszont csodas dolog, kihozza a NO-t az ember lanyabol :)
3. brandy39
2009. máj. 3. 08:53
A hastánc belső izmok mozgatásából áll.Testi-lelki kiegyensúlyozottságot, harmóniát, önuralmat segít elérni. A bemelegítő gyakorlatok nyújtják és erősítik a has és a hát izmait, fokozzák a vérkeringést, serkentik a test egészséges működését. Maga a tánc állandó kondícióban tart erőteljes leterhelések nélkül, hajlékonnyá teszi a gerincünket, a gerincoszlop melletti izmok erősítése révén. A közhiedelemmel ellentétben fogyókúrához nem túl hasznos, de teljesen átformálja a hasat, a hasizmok erősítése által. Több izomcsoportot mozgat meg, fejleszt át, mint bármely más has környéki testgyakorlat, s általában véve az egész test izomzatára és csontozatára jó hatással van.
2. doxikri
2009. máj. 3. 07:57
Nem értek hozzá igazán, de szerintem a hastánc, nem karcsúsodni van. Nézd meg milyen szép, nőies idomaik vannak a hastáncosoknak.
1. PiciCicaBaba
2009. máj. 3. 00:06
Köszön előre is a válaszokat :)
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet a szem alatti sötét karikák ellen tenni?
- Fél év alatt 20 kg minusz! Lehetséges diétával és mozgással?
- Hogyan lehetne kb.15-20 kg-ot lefogyni pár hónap alatt?
- Hogyan lehet a HoxAkasztófában 21 betűs szót 4 másodperc alatt kirakni?
- Szerintetek 5 hét alatt le lehet fogyni 10-12 kg-t?
- Egy hónap alatt le lehet adni 15 kilót?