A gyógyszerszedéstől jött már ki valami mellékhatás rajtad? (tudásbázis)
Ehhez nem értek, de gondolom azért érdemes lenne tornáztatni, hogy ne romoljon az állapot.
Az izmot sokféleképpen lehetne erősíteni.
Hahaha!
Bár ez így nem annyira vicces!
Legalább tud segíteni magán?
Bizony lehetséges!
Én epeműtét előtt kurkuma teát ittam hónapokig, mert gyulladásban volt. Szerencsére sok homok, és valamennyi kis kövem volt, görcsöt nem okozott.
Az influenza tünetei jöttek elő náluk is.
Izomsorvadás nem. Orvosnak kell szólni miatta!
Pár éve az én rokonaim is így jártak az oltással. Azt mondták, soha többé nem adatják be.
Jobbulást a párodnak! Hátha semmi maradandó károsodás nem lesz... :(
Sajnos, nagyon is tudom, milyen lehet a gyógyszer-mellékhatás! Pár éve, valami nőgyógyászati hüvelyfertőzésre kaptam 5 napos antibiotikumot, amely kúra közepén kellett bevennem este egy tabletta gombaölőt. Na, ettől úgy elkezdett dagadni az arcom, hogy gyors ütemben úgy néztem ki, mint egy görögdinnye. Lefeküdni, aludni nem mertem, mentem az ügyeletre. Kaptam valami prednizolon-injekciót, az lehúzta a dagadást.
De ez egy enyhe ügy ahhoz képest, amit most éppen átélünk a párommal! Beadatta magának az influenza elleni védőoltást, és minden lehetséges és rémes mellékhatás kijött rajta és félő, hogy maradandó károsodásokat is okoz, amit a betegtájékoztató papíron olvasni, illetve, amiről egyelőre csak külföldi tanulmányok írnak!
Szerintem nem csak az orvosok szoktatták rá az embereket....
Sokan azt várják, hogy adjon már valamit, de ők folytathassanak mindent úgy, mint eddig csinálták.
Itt az egyik fórumon, én is ajánlottam más lehetőséget, de azért tenni kellett volna. Még csak szóra sem méltatták! Azt akarták, hogy valamit megvesznek, használják és kész. De nem így mennek a dolgok általában.
Szóval azért mi is hibásak vagyunk egy ici-picit... :(
:(
csodás!
Már tudom, miért megyek csak ritkán orvoshoz, és miért nem szedek gyógyszereket...
Gyömbér, kurkuma a varázsszereim egyike.
Az önmagában kevés. Sok mozgás, ásványi anyagok is kellenek mellé.
K2 vitamin káposztában is sok van pl.
Eben az esetben várd meg, mint mond a neurológus.
Aztán mindenképpen nyaktorna!
Szedsz D3, K2 vitamint?
:) Még ismerek sok jó dolgot ám!:)
Minden doki mást mond.
Általában mind az idegre fogják.
Jó dili gyógyszert is szedek, a pániktol is lehet szédülni.Csontritkuásra is szedek.Az egyik doki azt mondta lehet kezdődő meszesedés is,mert hogy ropog a nyakam,meg zsibbad a kezem is.
Doki utánra..
Nyaktornát kipróbáltad már?
Keringési zavar, is lehet ok.
Alacsony/magas vérnyomás, front.
"Gyakori erőteljes migrénes fejfájások és forgó típusú szédülések kiváltó okai az esetek jelentős részében nyaki csigolya eredetűek."
További ajánlott fórumok:
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Norcolut gyógyszerrel kapcsolatos vélemények, mellékhatások és alkalmazása
- Syncumar mite.Kérlek segítsetek! Másnál is jelentkezik ennek a gyógyszernek a mellékhatása?
- Estére előjönnek rajtam csalánkiütések. Nem tudom mitől lehet, esetleg gyógyszer mellékhatása?
- Endometriózis kezelése: gyógyszeres, vagy injekciós kúra?Melyik jár kevesebb mellékhatással?
- Hol és mennyiért lehet kapni étvágycsökkentő gyógyszert? És hatásos, nincs káros mellékhatása?