Hol és mennyiért lehet kapni étvágycsökkentő gyógyszert? És hatásos, nincs káros mellékhatása? (tudásbázis kérdés)
Ja, hogy ez poén??
Lassan be kell látnom, szar a humorérzékem. :DDDDDDDDDDDDDDDD
"Van nem anyagcsere felpörgetős, étvágycsökkentő vényköteles gyógyszer"
Olvasd már el újra ezt a mondatot, különös hangsúlyt feketetve a 2. és az utolsó előtti szóra! Csak poénkodott........
válts inkább tényleg életmódot, és mellé természetes étvágycsökkentőket be tudsz iktatni a mindennapokba! Pld. mate tea ( [link] zöld tea, almaecet......
Hidd el, hosszútávon jobban megéri, mint a gyogyók, anyagilag is, és egészségileg is....
Van nem anyagcsere felpörgetős, étvágycsökkentő vényköteles gyógyszer.
Nem drága, kb. 500-600 Ft, nekem nem volt mellékhatása.
Felcsigáztalak? :)
Amúgy Adipextől kezdve Reden át bármit rendelhetsz google segítségével. Növényiek, a ZenSlim, SuperSlim, vagy pl a Hoodia57 tabletta.
Pl az Adipex, de a Reductil is több országban törzskönyvezve van és az orvosok sikeresen alkalmazzák jelentős túlsúly leküzdésére.
Patikai vényköteles gyógyszer nincs.
Illegálisan meg azt veszel, amit csak akarsz.
További ajánlott fórumok:
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- A gyógyszerszedéstől jött már ki valami mellékhatás rajtad?
- Norcolut gyógyszerrel kapcsolatos vélemények, mellékhatások és alkalmazása
- Syncumar mite.Kérlek segítsetek! Másnál is jelentkezik ennek a gyógyszernek a mellékhatása?
- Estére előjönnek rajtam csalánkiütések. Nem tudom mitől lehet, esetleg gyógyszer mellékhatása?
- Endometriózis kezelése: gyógyszeres, vagy injekciós kúra?Melyik jár kevesebb mellékhatással?