A gyereketek párját mennyi idő után tekintitek "családtagnak"? Mikortól kezditek meghívni családi eseményekre, programokra? (beszélgetés)
5. Idhikai (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. máj. 3. 14:58
A "gyerek" tudja, hogy neki komoly vagy sem. Ő döntötte el, hogy kit és mikor kíván bevezetni a családba, mi pedig szeretettel fogadtuk. :)
4. Auróra2010
2021. máj. 3. 12:49
Amikor komolyabban udvarolt, attól kedve mindkét család befogadta a másikat. Még jó, mert gimiben kezdtünk el együtt járni és csak 6 év mulva egyetem után kötöttünk házasságot.
3. levarosbukta (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. máj. 3. 12:28
Esküvő után! :)
Lányomék 7 év együttélés után házasodtak, más városban éltek így az ünnepek úgy alakultak hogy mindenki a saját családjával volt. Esküvő után volt az hogy együtt jöttek, mentek ide-oda névnap,születésnap, karácsonykor etcetera. Előtte programokra kirándulni ide-oda mentünk közösen is.De ettől függetlenül családtagként kezeltük az első perctől fogva a srácot.
2. trapiti (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. máj. 3. 12:16
A gyerekemnek meg nincs, de anno nalunk ugy volt hogy amikor mi szerettuk volna hivni oket akkor szivesen lattak a szuleink. Tehat gondolom, valahogy igy lesz nalunk is, ha a lanyom majd ugy erzi hogy szeretne ha ott lenne, akkor majd jon :) se tiltani se eroltetni nem fogom.
2021. máj. 3. 11:17
Kíváncsi vagyok, kinél, hogy van ez!
További ajánlott fórumok:
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Nekem a Balaton a Riviéra.../települések, programok, látnivalók /
- Híres, nevezetes dolgok, események
- Mit szólnátok, ha gyereketek közölné: a saját neméhez vonzódik.
- Hogy élted meg egy közelálló családtag elvesztését?
- A (tini) gyereketek párja mennyire családtag?