A fogpotlás olyan mint az élet piszok drága... (beszélgetős fórum)
Az élet azóta drágább lett.
A fog, nem tudom. Minek az már?
Azzal tisztában vagy, hoyg lencse és lencse között is van különbség?
Köbö annyi, mint egy Suzuki meg egy Audi között. Előbbi gyakran elromlik, több pénzed elviszi mint amennyit ér, az utóbbival szinte soha nincs gondod.
Egy rossz lencse többet árt, mint használ.
hát még egy fog is ajándék lehet e igy?
kabaré az élet...
Én sem látom hogy tudna boldogulni a fiam.
Tanult is mégis a minimálbér felett keres valamivel. És még jó, hogy van munkahelye.
Kilátástalan a helyzetük. Segíteni sem nagyon tudunk mi sem mert mitőlünk is mindent elvesznek.
Igen, ha nem porcelán akkor olcsóbb, de nem sokkal. Nálunk a műanyag (akrilla) 18 ezer, a porcelán 25 ezer.
Ha már csináltatnék csak porcelán lenn, mert egyébként a saját fotól egy idő után elütne a színe, hiszen az akrilla besárgul a porcelán nem.
Én a szemüvegemet 13.000,-Ft-ért csináltattam. A keretet 2900-ért vettem, a lencse pedig8 ezer volt, ha fényre sötétedőst akartam volna akkor 20 ezer lett volna. Én azt vettem észre, hogy ofotérthoz, és társaihoz nem szabad menni, mert ugyanezt a szemüvegemet csak a lencsét 23-ért csinálták volna, azért nem mindegy!
Nekem is kellene egy pár fogat pótóltatnom, de nem visz rá a nem is tudom mi, hogy a jó fogaimat lecsiszoltassam. A fogorvos pedig azt mondta, hogy, amíg van mire koronát tenni, nem csinálnak csavarost vagy milyet. Még jó, hogy hátul van a foghíjam:)
Nekem épp ma rakta fel a fogorvosom a felső fogsorom. 140 000 be került privát. Jövő héten az alsó majdnem ugyanannyi.
Nekem drága de a fogorvos megérdemli a fizetését. Én semennyi pénzért nem végezném ezt a munkát.
Jó tapasztalatom az, hogy a fogorvosom legalább emberszámba vesz a pénzemért.
Nekem azt mondta a fogorvos, hogy fél millióból meg tudná csinálni a fogam!!
Hát akkor nem lesz!! Pedig fontos lenne.
Szemüvegre meg úgy vigyázunk, mint a szeműnk fényére.
A gyereknek is 25 ezer volt a legolcsóbb, extrák nélkül! Ez is piszokság!!!
Időseknél elromlik a szem egy vagyon kell mig lesz egy két jó szeművege az embernek...
elromlik a fog hát az még a szeműveget is ibereli...
a mi korunkban a gyogyszertárban is vagyont hagyunk..
nálatok ,van valakinek jó tapasztalat?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet bizonyítani, hogy a fogorvos elrontotta a fogpótlást?
- Cirkónium fogpótlás
- Állami fogorvosnál fogpótlásra mik az árak?
- Háztartási gép szerelő átvert. Drága volt és a mgépem ugyanolyan rossz mint azelőtt.Hol jelenthetem? SEGÍTSETEK!
- Ideiglenes fogpótlás mennyibe kerül?
- Kinek van Cirkon (fémmentes) fogpótlása? Ez egy új eljárás, egyre elterjedtebb. Sokkal szebb, mint a "régi" porcelán.