A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Az elmúlt èvekben gyógyszert szedtem,a menzeszem rendre mindig ugyanakkor jött meg.Múlt héten csütörtökön vettem be a köv.havi gyògysziból az elsöt..aznap szeretkeztünk a párommal..másnap ùgy alakult hogy nem tudtam bevenni..aztán úgy döntöttem hogy a többit már nem.szedem.be.amúgy is abba akartam hagyni..ez 5 napja volt..azóta ùgy fáj lent a hasam,mintha meg akarna jönni..idõnkènt szèdülök..tegnap òta pedig fáj a fejem..soha nem szokott fájni a fejem..hallgatok vmi zenèt v. nèzek vmi filmet es egyik pillanatban sirok,a masikban nevetek..lehetseges ez??Alig birok enni,maskor meg sokat eszek..csokit kivánok..reggel csinaltam zsemlet,elkezdtem jóizüen enni,ez a felèig tartott,aztán olyan undor fogott el töle,hogy nem birtam megenni..egyfolytaban szomjas vagyok..mit gondoltok mennyi esèlye van hogy terhes vagyok..mikor csináljak tesztet?
sziasztok
van egy kerdesem mar tisztan osszer vagyok zavarodva ha en december 7-en voltam a paromal akkor most meg nem kellene ki nutassa mar a teszt hogy mivan?van egy suru feher folyasom hanyingerem is van de a teszt negativ tul hamar csinaltam volna?
én most teszteltem negatívat :'(
Össze-vissza jön meg mindig, de hőmérőzők egy ideje és az alapján már vasárnap meg kellett volna jönnie. volt egy kis rózsaszín pecsét is, és csak utólag olvastam utána, hogy a lehetséges beágyazódás idején volt... :(
Sziasztok!
Érdekelne a kérdésre a válasz:-)Köszi,meg ez a fórum is:-)
Sziasztok!
Nekük ez az első próbálkozásos hònapunk, még van 3 nap a nemvártig ma vagyok a 11dpo-n , a pé napja az tuti 10- én volt az LH teszt szerint.
Már két napja reggeli vizeletből tesztelek de olyan negatív, hogy még odaképzelni sem tudom....(10 érzékenységű)
Lehet korán tesztelek? de annyi embernek ilyenkor már ha alig èszrevehetően is de pozitív.
Annyira szeretném de tudom nem megy ez ilyen könnyen.....
Na hát akkor ezt nem jol tudod, mert ez csak a 28 napos ciklusra igaz! A ciklus hosszából kell kivonni 14-et. 40 napos esetben a peteérés a 26-ik napon van. Ugyhogy gondold végig mikor is történt a dolog.
Szióka
Csibész, ez nagyon jellemző, hogy a fogamzásgátló abbahagyása után több hónapig időre megjön, aztán egyre kitolódik, -és nekem azt mondta a nőgyógyász, h egyre hosszabb lesz, és egyszercsak meg sem jön. Nekem szintén így volt, én decemberben hagytam abba, hónapokig rendben megjött, de arra emlékszem, hogy a májusi már 31 napos volt.
Doki tudja, mi az oka. Nekem a PCO-ra mondta a doki, hogy amiatt tolódik ki a mensi.
Szia Lidaa!
Az a fiú aki nem akar óvszert használni, nem érdemel meg! Ha nem akarod minden hónapban ezt a rettegést átélni, akkor tégy ellene valamit. A gyógyszer sem rossz, DE NEM VÉD a szexuális úton terjedő betegségek ellen!
Én is 16 évesen ismerkedtem meg a mostani férjemmel, de nálunk nem volt kérdés az óvszer használata.
Ha a mérettel nincs megelégedve, fújd fel neki, na amekkorára felfújható, akkora pénisze biztosan nincs, ha mégis azt én is megnézném :-)
De térjünk arra, ami Téged érdekel! A tüneteid a várt menses előtt néhány nappal jelentkezhetnek csak, korábban nem, mert a ciklus közepe tájékán van peteérés, ha akkor találkoznak srácok, még 7 napig vándorolnak méh üregében, és 7 nap a beágyazódás, de persze ez egyénenként eltérő lehet. Mire minden befejeződik a mensesed első napján vagy.
A tüneteid lehetnek nemi betegség tünetei is, de csinálj tesztet, a várt mensesed első napján. Ha megjön a mesid, az nem azt jelenti, hogy nem vagy terhes! Néhány nap múlva ismételd meg a tesztet! Ha atüneteid nem szűnnek, menj el egy nődokihoz.
Sziasztok! Erről mit gondoltok?
az utolsó menstruációm augusztus 30-án volt. Azóta nem jött meg. Egyetlen egyszer voltam együtt a vőlegényemmel óvszer nélkül, akkor is maximum előváladék kerülhetett be. Terhességi tesztet viszont tegnap az első vizeletből megcsináltam és negatív lett. Nekem ennyire későn még soha nem jött meg, a hasam viszont már egy hete puffad mintha megjönne. A kérdésem mitől lehet ez?
A ciklusom korábban majdnem mindig 28 napos volt (+ - 1 nap), de az utóbbi 4 hónapban kitolódott 30-33 naposra. Ennek mi lehet az oka? (Fogamzásgátló szedését márciusban hagytam abba. Lehetséges, hogy a jelenlegi kimaradást, fogyás okozza? (2 hét alatt 3 kg - ez olyan jelentős lehet?)
Augusztus 23-án voltam nőgyógyászati kivizsgáláson (rákszűrés, ultrahang) és akkor mindent rendben talált az orvos.
Egyszer olvastam a neten róla, hogy valahol él egy törzs /de tényleg! :-)/, ahol csak menstruáció idején lehet szexuális életet élni, és azért a törzs nem halt ki, tehát teherbe estek a nők időnként a menstruáció alatt is (vagy csaltak!), de nem volt emiatt gazdag a gyermekáldás, mert csak néhány gyerekük született.
Más! A barátnőm tapasztalata: azt mondta, hogy az első gyermekével a középidőben, a második gyermekével a menstruációja utolsó napján lett terhes, amit azért tud biztosan, mert a férje vidéken dolgozik, és így beazonosítható volt, hogy mikor voltak együtt.
Szóval szerintem nem gyakori a menstruáció alatti teherbe esés, de nem is kizárt, ezért ha valaki nem szeretne kisbabát, annak olyankor is védekeznie kell.
Szerintem sincs semmi gond.Tuti nem vagy babás.Az esemény utáni tabletták,gyakran összezavarják a hormonháztartást,ami miatt egy csomó szokatlan tünetet tapasztalhatsz.Álltalában a normális ciklust is összekuszálja 1-2 hónapra.
Szóval ne aggódj,hacsak azóta nem történt megint baleset,ami kezeletlen maradt.
További ajánlott fórumok:
- Terhesség korai tünetek!? Kinek jelentkeztek nagyon korán?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Terhesség legkorábban jelentkező tünetei
- Szerintetek nagyon korai terhességben jelentkezhet elhúzódó gyenge alhasi fájdalom?Olyan mint mielőtt megjön a mensi?Előre is köszi!
- Menstruáció előtti fejfájás jelentkezik terhesség esetén is?
- Korai terhesség alatt jelentkező magasnyomás