A fodrász szalonban ma konkrétan leégették a hajam, jogos volt, amit csináltam? (beszélgetés)
Nyugta, nem számla. De nem fizetett, mégis mire állítana ki a fodrász bármit?
Az nem lehet, hogy azért vitte magával, hogy feladja a postán a hivatalnak? Én anno rögtön feladtam, ha valaki beleírt.
Köszi szépen 😊.
Sajnos mint a legtöbb ilyen szakmában sok a kontár, hát én is belefutottam egybe. Már azt az ötöst is bánom, de legalább jó volt látni a vörös fejét, hogy nem fizettem ki akit csinált, csak ledobtam az asztalra az ötöst. Hát ennyit is érdemelt a munkája.
Hát nem tudom, én cipőboltban dolgoztam, ha a vásárló beirt a könyvbe, kér példányok volt, az eredetit elvitte magával a főnök az indigóa fele meg a könyvben maradt. Aztán persze sosem volt értelme bírni a könyve így.
Szerintem "tökös" voltál, hogy nem fizetted ki! Nagyon igazad van-volt.Legtöbbször az a baj, főleg festésnél, vagy régebben dauer-nál, hogy akkor ott még elé ügyesen beszárítják, lekezelik.....kifizeted, aztán másnap vagy a legközelebbi hajmosásnál rájössz, hogy bizony nem tudsz vele mit kezdeni, mert sz...rrá van roncsolva.
Nekem anno egy dauer-nál volt így: ráöntötte a dauervizet a fejemre, szétégett az egész, és vágathattam le a hosszú hajamat. Azért hosszú évek, míg egy haj a hátad közepéig ér....Nagyon bosszantó.Kívánom, hogy találj rá megoldást és olyan legyen a hajad, amivel tudsz mit kezdeni!
Tévedsz. Én is dolgoztam kereskedelemben, és már akkor is több példányos volt a vásárlók könyve, amiből egyet el kellett juttatni a hatóságokhoz. Most nem tudom hova kell, de akkoriban a helyi önkormányzathoz kellett, és kivizsgálták az ügyet.
Ahogy a legtöbb szolgáltatónál, természetesen nincs.
Na az még többe kerül is mint 25ezer, nem is rossz ötlet, én meg eladom jó drágáért 😁
Mert ha pl lejárt kekszet veszek a boltban és látom és megvan a blokk, visszaviszem és kicserélik, vagy vissza adják az árát. De egy fodrász visszavarâzsolni nem tudja, amit elcseszett.
Értem. De akkor engem hogy tudna a csaj kárpótolni az elrontott hajam miatt?
A szolgaltatas is egy termek
Ebbe most nem mennék bele 🙂.
Hát igy higgadtan már, igazad van.
Ha pedig még egészséged is van, akkor még királynő is lehet belőled.
Teljesen jól csináltál mindent, mondjuk én nem adtam volna neki még ennyit sem, semmit.
Hát ettől a kis malőrtől még szép vagyok 😄
Biztos hallottad már, hogy a szépségért meg KELL szenvedni.
Köszi 😄! Amúgy megmaradt a hajam csak nem szép, de igazad van, keresek valaki olyan fodrászt, aki valamit tud vele kezdeni. A másik kisasszonyt meg mindenkinek megmondom, hogy kerülje el messzire.
Az én véleményem az, hogy majd kinől újra, keress másik fodrászt.
Amúgy a véleményekre továbbra is kíváncsi vagyok.
Nem látnátok a képet mert nekem vagyok nyilvános fórum nyitó. Nem szeretnék képet féltenni, nem ezért indítottam a fórumot, hanem a véleményekre voltam kíváncsi.
További ajánlott fórumok: