A dokumentum rendszerhiba miatt nem nyomtatható ki, mit tegyek? (tudásbázis)
Bocs, hogy beleszólok, én ugyanis egyesek szerint rosszindulatú vagyok, és le szoktam hurrogni mindenkit.(???)
Másik dokumentumnál is ezt csinálja? Kihúztad-bedugtad újra a nyomtató kábelét? Beállítások/Vezérlőpult/Rendszer/Hardver/Eszközkezelő
itt keresd ki a nyomtatót. Van mellette sárga felkiáltójel/kérdőjel? Ha igen, jobb gomb, illesztőprogram frissítése. Sokszor az is gond, ha magadtól telepíted, és nem a gép kérésére.
Telepítés előtt be volt kapcsolva a nyomtató?
Mert,több gyártónál úgy működik a telepítés,hogy a nyomtatóhoz mellékelt telepítőlemez automatikusan elindul és a telepítés közben valamikor megjelenik egy ablak,amikor kéri a szoftver,hogy kapcsold be a nyomtatót. Előfordulhat,hogy ez lehet a probléma.
Egyelőre azt tanácsolom,hogy töröld ki a nyomtatót az operációs rendszerből,minden szoftverével együtt,majd telepítsd újra az egészet! Ne kapcsold be a nyomtatót addig,míg a telepítőlemezen található szoftver telepítéskor nem kéri ezt tőled! Reméljük csak ennyi a hiba,kérlek írd meg a fejleményeket továbbra is!
Üdvözlettel: Péter ,alias Cicus Mackója
További ajánlott fórumok:
- Ez figyelmeztetés lenne? Vagy rendszerhiba?
- Ti mit tennétek ha a párod dokumentumai közt két idegen női képet találnátok?
- Szeretnék írni egy regényt! Elmagyarázná valaki, hogyan kell nyomdakész formátumú szöveges dokumentumot készíteni?
- EXCEL-ben jártasak, segítsetek!A nyomtatóm egy adott dokumentum egy adott sorát nem hajlandó kinyomtatni. Miért?
- Tud valaki segíteni formázott dokumentummal kapcsolatosan?
- Mozzila Firefox böngészőm van, de a mentett szöveges dokumentumok explorer oldalon nyílnak meg és mind hibás.Mit tegyek?