A digitális vagy a hagyományos mérleg mutatja az eredeti súlyt? (beszélgetős fórum)
Igen, talán ez lesz a legjobb megoldás :D
és ha azon is más lesz,akkor a digitálisból is még egyet... :))
Nekem 2db hagyományos mérlegem van itthon, és mind a kettő mindig mást mutat :S
Ezért akarok digitálisat venni. De mostmár ahogy nézem a hozzászólásokat, ebben sem vagyok biztos...
Szamárság!-Szerinted attól,hogy pár dekával többet mutat,az rögtön a hízás jele?
Dehogy!
A szervezetünkben van salakanyag,víz stb....ennek függvénye is a valós eredmény!
Nos a magam részéről a mechanikus jobb.A digitális mérlegre ha 2× lépsz rá egymás után,a második eredmény 2kg-al kevesebb!!!-miért van ez?
(SOEHNLE)
Mint a digitális vérnyomásmérőnél...ahányszor méred,annyi eredmény.A higanyos fix!Ue.érvényes a lázmérőknél is...a higanyos biztosabb értéket ad.
A digitális vagy a hagyományos mérleg a jó?
Melyik mutatja az eredeti súlyt?
További ajánlott fórumok:
- Miért mutat 3 kg-val többet a digitális mérlegem mint a hagyományos? Most melyik mutat valós adatot?
- Miért mutat többet mindig egy digitális mérleg, mint a hagyományos? Melyik az igaz?
- Digitális v. hagyományos hőmérő? Nekem véletlen sem mérnek egyformán...
- A digitális mérlegem indőként bekapcsol magától meg értékeket mutat.Mindenki mondja, hogy fogytam, de a mérleg nem mutatja.A mérleg hibás?
- Clearblue digitális terhességi teszt, ami megmutatja hány hetes vagy. Mi a véleményetek róla?
- Konyhai mérlegek közül a digitális vagy a hagyományos a jobb? Kinek mi a tapasztalata?