A diéták többsége miért tiltja a gyümölcsöt (zöldséget)? (tudásbázis)
ezt másoltam be,
[link] nddel_lehet_jol_lefogyni/
és ezt írja:
404 :_(
Hiba. Az oldal nem található.
Talán Ön hibázott. Talán mi rontottuk el.
Lépjen vissza, esetleg kezdje újra a címlapról.
valamit rosszul csinálok?
sajnos ez-az oldal nem található. ezt írja, pedig engem is érdekelne mert Én is diétázom.
nagyon szeretem főleg a Grépfrútot, és minden gyümölcsöt.
Azokat a zöldségeket és gyümölcsöket kell kerülni, amelyek ch tartalma magas, illetve gyors felszívódásúak, mert hamar éhes leszel tőle+a szénhidrát bevitel nem csökken.
A banán és szőlő tilos.
:-D
Hát igen a kristálycukor se magától lesz olyan amilyen:-D
Pl: A Dukan diéta egyik szakszában tényleg tiltott a gyümölcs, de tényleg csak x ideig, és közel se örökre, sőt a következő szakszban meg kötelezően elő is írja a napi gyümölcsöt é utána is egész életre javasolja a fogyasztását, csak egy bizonyos ideig nem tanácsolja, de ennek megvan a diétában a maga oka.
De a zöldséget nem tiltja, csak a keményítő tartalmúakat....
Ezért nem értem a fórumot és a felhozott példát.
nem kell édesíteni
egyébként vannak természetes édesítők, mint a nyírfacukor vagy az eritrit
Zöldség? A krumplin kívül mi a tiltott és mely diétában?
Amúgy én jó ideje odafigyelek mit eszem, elég sokat le is dobtam magamról az évek folyamán, de soha nem vontam meg magamtól a gyümölcsöt.
Az egész a mérsékletességről szól nem a diétáról.
Inkább pontosan utána kéne nézni pl: a Dukan diétának, mert az a zöldséget egyáltalán nem tiltja csak a magas keményítőtartalmúakat, egyébként meg kifejezetten vannak zöldség napok benne és a gyümölcsit is, csak egy ideig korlátizza utána napi szinten előírja.
Az Atkinsről fogalmam sincs, de a Dukan ismerem már mint a kisujjamat, nem kéne óla olyat állítani, hogy tiltja ezeket, holott nem!
Többsége??? Kizárt!
A legtöbb diéta engedi a nyers vagy párolt zöldségeket! Nagyon is!!! Van 1-2 zöldség, amit kerülni kell, pl. krumpli, de az, hogy többsége legyen, na az biztos, hogy nem igaz.
A gyümölcsöket igen. Tele vannak cukorral.
De pl. almát bármikor lehet enni.
banánt meg a szőlőt szokták említeni a gy.cukor miatt
ne ezt a diétát csináld
Pl. a Dukan, meg az Atkins. A tv-ben sem hallok mást, hogy rettegett ellenségként emlegetik a gyümölcscukrot!
Kezd dühíteni!
További ajánlott fórumok:
- Milyen gyümölcsöt / zöldséget ettél ma?
- Cukorbetegek, ti hogyan esztek "naponta 3-szor zöldséget, gyümölcsöt", amikor a gyümi tele van cukorral?
- Miért nem tanácsos este 6 óra után gyümölcsöt fogyasztani, zöldséget viszont akár korlátlan mennyiségben is megengedett?
- Lehet adni 5 hónapos babának cseresznyét? Milyen zöldséget és gyümölcsöt lehet neki adni?
- 3, 5 éves kislányom nem eszik zöldséget, gyümölcsöt!
- Reggelire vagy délelőtt ki milyen zöldséget és gyümölcsöt eszik?