A dezodor illatanyaga is kiválthatja a perioralis dermatitist? (tudásbázis)
A HAIRONE oldalán találtam vízálló hajsprirált és hajpúdert is. Állítólag 3 samponos mosást is kibír. Mivel nekem nem zsíros a hajam, heti 1 mosással 3 hét.
Végül ezt rendeltem meg, nem a festéket, ha megérkezik, beszámolok.
Vannak már ilyen "100% mindenmentes" deó-k is, olyat nem próbáltál?
Szerintem simán kiválthatja az illatanyag.
Kb. 10 eves borproblemam van, es ugyanennyi orvos latott. Meg egy halom penzt koltottem ra.
Nem tudjak, nem tudnak semmit. Egy biztos, ha nem stresszelek, nem leszek pattanasos, es mikor a 33. Szoletesnapomra piat vettem, szemelyit kertek, meg mindig nincsenek rancaim.
Nekem az arcomon jon ki minden, nem ott, de ahogy a borgyogyasztol tudom, es a tapasttalat... Igen barmi, barhonnan bevit. Es kutya alattlmos, mert nem is azonnal. En megeszek valami kenyeret, es ra 1,5-2 hetre ra kapok kiutest az arcomon.
Kontakt dermatitis ideje a fruoridra kb 3 het. Neha meg 1.
Periorális dermatitissel küzdő társaim!
Egy golyós dezodor illatanyaga is kiválthatja a kiütéseket vagy csak az arcon kell kerülni az illatanyagot tartalmazó kozmetikumokat?
További ajánlott fórumok:
- Perioralis dermatitis
- Atopiás dermatitis. Hogy alakul ki? Mit lehet tenni?
- Atópiás dermatitiszt ki lehet kezelni?
- Ha elhelyezkednék egy üzletben vezető beosztásban, akkor az ott eltöltött idővel kiváltható egy kereskedő-boltvezető tanfolyam?
- Atópiás dermatitis, ekcéma, és allergia esetén járhat emelt családi pótlék, vagy közgyógy?
- Bioptron lámpa jó a perioralis dermatitisre?