A csikló ingerlése nélkül nő elérhet orgazmust? Érdekelne, ki hogy látja, ill. éli meg (beszélgetés)
Értelek.Ez nagyon beléd rögzült,türelemmel lehet változtatni rajta,fokozatosan,ne minden áron akard átélni,annak örülj ami van,engedd el,add át magad és amikor már nem is számítasz rá,megtörténik,ez főleg agyban dől el.
Próbáld ki,hogy csak az elején egy kicsit érsz oda magadhoz és amikor érzed,hogy csúcsra érsz hagyd abba,arra koncentrálj ami "belülmozog",eleinte nem fog sikerülni,de ne add fel,minél többet gyakorlod annál jobb lesz!De ne akarj!Mert az akarat ebben nem fog segíteni,csak a pillanatokat éld meg,hogy azzal szeretkezhetsz akit szeretsz....ez sajnos nem mindenkinek adatik meg.
:)))
Jól csináltad! :)
Édes Noncsi!
Lehet, hogy ez volt a célom?:)
Hmmm....
Igen!
Te más vagy, és én ezt szeretem benned!
Hmmm... csók!:)
Mi? Pl. én.
Engem már sokszor el akartak távolítani a portálról, mert nyíltan fogalmazok.
Hát nem adok több okot erre.
Meghúztam magam a klubomban, és a naplóimban.
Ez van! Tudom, hogy nagy veszteség vagyok, de ha bárki bármire kíváncsi, priviben, vagy az említett helyeken megtalál.
Csók Mindenkinek! ;-)
Milyen szempontból lennél sok?
Kiváncsi lennék, ezen a 18+ fórumon mi az ami nem férne el. :)
Te édes! Ne hívj engem ide vissza, mert nem fogok ide írni:)
Rajtad kívül mindenkinek sok lehetek! ;-)
Szerintem cseppet sem vagy sok(k)...de lehet, mert én más vagyok! :)
Pápusz :-*
:)
Nem kommentálom, még csak a fórumra se fogok írni, mert én "más" vagyok, talán sok(k) lennék ide.
No pá! ;-)
Szerintem nincs olyan a szexben, hogy igazság.
Pont ettöl szép.
Csiklo vagy hüvelyi, kinek melyik az erösebb, kinek melyik méret, forma, szín, idötartam, stb..egyéni. A lényeg, hogy akivel vagyunk, kielégüljön, ne legyen hiányérzete, ...s ne csak lelkileg.
Persze, ettöl még jó ezekröl beszélni. :)
(Mert miért ne?!)
Nem néztem meg a filmet, így nem tudom és nem is akarom vitatni a megállapítást, miszerint a csikló lenyúló részeihez kapcsolható a hüvelyi orgazmus.
De! Azt tudom, hogy a hüvelyi orgazmus teljesen más, mint a csiklós. Legalábbis számomra. Biztosan minden nő más. Azt is tudom, hogy nekem akkor és csak akkor lesz hüvelyi orgazmusom, ha a pénisz mélyen benn van a hüvelyemben és ott is izgatja. Ha hosszabb mint, ami befér, akkor is tehát nem a töve dörzsölődik hozzám.
Lehet ezt magyarázni, elemezni. Az igazság úgy sem deríthető ki.
Tanulságos. Ha jól emlékszem, ebben kölülirják, hogy a csikló hüvelybemenet mellett lefutó szárai a "felelösek" a hüvelyi orgazmusert, tehát itt is a csikló a föszereplö, max nem direktben a feje.
(És talán pont emiatt másabb)
További ajánlott fórumok:
- A pénisz mérete mennyire befolyásolja a hüvelyi orgazmust?
- Egy pasi észreveszi, ha a nő színleli az orgazmust?
- El lehet érni az orgazmust pusztán a mellek ingerlésével?
- Vannak bevált modszereitek, amivel konnyen elérhetitek az orgazmust? (Nőknek szol a kérdés)
- Pécsi magán nőgyógyászat elérhetőséget tudnátok írni? Elsősorban kertvárosi érdekelne!
- Dr. Vonnák Eszternek érdekelne az elérhetősége, magánja. Nála szeretnék szülni. Tapasztalat?