Kamaszkorban rendbe tette nálam a menstruációs ciklust. Kórházban csak rontottak a helyzeten a kezeléssel, pár hónap cickafarktea-ivás után normális lett és beállt.
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a cickafark tea milyen nőgyógyászati problémákra jó? Befolyásolja-e a fogamzásgátló hatását!Mire jó az ülőfürdő?
Én meddő vagyok, ezért igencsak örültem, amikor hallottam a cickafark teáról mint csodaszerről.
A nődokim nem javasolta, azt mondta, az ösztrogénhez hasonló vegyület van benne - márpedig nekem épp az a bajom, hogy túl sok az ösztrogénem, hiba lenne "gyógy"teával még rosszabbá tenni a helyzetet, mint amilyen.
Szóval ha hat is, nem mindenkinek, nem minden esetben. Szerintem orvos véleményét nem árt kikérni, mielőtt inni kezdi valaki (akár ezt, akár más gyógyteát), nehogy csak rontson a saját állapotán.
Nekem nagyon jó tapasztalatom van a cickafark teáról.Egy rákszürés alkalmából,megállapitották,hogy gyulladásban van a méhem adtak antibiotikumot .Nem használt.Akkor javasolták a teát .Szépen meggyógyitott.Hamarosan terhes is lettem.A fiam most 20éves.Többször használtam ha szükségét éreztem!!Probáld ki!!!!
Szerintem nem kimondottan a termékenységben segít, hanem helyreállítja a menstruációs ciklust. Meg van az adott mennyiség és hogy hogyan kell készíteni és fogyasztani a teát, ha rövidebb, v ha hosszabb a ciklusod.
Plusz még emésztést javító hatása van és férfiaknál prosztata nagyobbodásnál.