A 8 napos teszt mutat valamit a 8. nap reggelén? (tudásbázis)
Ha olvasnál is, mielőtt írsz, akkor észrevetted volna, hogy az én hozzászólásomra reagált. Amit, ha letömörítek, mert látom, hogy nem ment át az üzenet, arról szólt, hogy a teszt, amit neked eladtak az komolytalan és megbízhatatlan.
Ugyanis még ha valaki RÖGTÖN meg is termékenyül az aktus után, akkor is min. 1 hét (de valószínűbb a 10 nap), amíg beágyazódik a sejt, és csak onnantól termel a szervezet hcgt, ami, ÚJFENT MEGISMÉTELNÉM, RÖGTÖNI MEGTERMÉKENYÜLÉS ESETÉN, legkorábban 8 nap lenne. De ilyen csak a mesében van. Ha még hozzáteszem, hogy a hcg a beágyazódás után közvetlenül csak a vérben jelenik meg, viszont a pisiben csak napokkal később és ugye ez a teszt pisit használ...., akkor szerintem bárki levonhatja a konzekvenciát, hogy bizony ez a teszt igen bizonytalan eredményt mutathat a reklámozott 8. napon, de még akár napokkal utánna is.
Ezért mondja neked mindenki, hogy - bár valszeg különben sem vagy terhes és ez lehet, hogy jó dolog - hagyd a fenébe azt a teszt eredményt és tesztelj akkor, mikor más normális ember - az elmaradt ciklus első napján, már ha persze elmarad.
"beágyazódás után egy két napra már bármelyik teszt kimutatja"- ez nem igaz
Akkor minek vannak különböző érzékenységű tesztek???
A HCG-t érzékelik a tezstek, az meg a beágyazódással kezd el termelődni. Az elején alacsony a szintje, az érzékeny tesztek ezt kimutathatják, aztán emelkedik, a kevésbé érzékenyek csak ezután mutatják ki.
én pontosan tudom a folyamatot, a beágyazódás nem ugyanaz, mint a megtermékenyülés
először megtermékenyülés, utána vándorlás utána beágyazódás
a megtermékenyülés (sejtek találkozása) után a 8. napon már elkezdődHET a beágyazódás egy kis HCG emelkedéssel, s érzékeny teszt ezt kimutatHATja
de megtermékenyülés csak akkor jöhet létre, ha pete is van....
az meg a ciklus 4.napján elég valószínűtlen, (bár nem lehetetlen, de minimális az esélye)
csakhogy akkor még nem indul HCG termelés, csak a beágyazódástól
így igaz, elég kicsi az esélyed a terhességre
a helyedben én a menzesz első napján vagy utána tesztelnék
teee jó ég erről papolok itt 3 napja hogY nagyon kevés az esélye mert elvileg 26 án kellet volna lennie peteérésemnek. de mint mindeki tudja a dolog nincs teljesen kizárva!!! és a tesztre vissza térve nem a beágyazodástól hanem a meg termékenyüléstől ab dem 8. tag nach der BEFRUCHTUNG !!!
bEFRUCHTUNG= MEGTERMÉKENYÜLÉS... NÉZD MEG A GOOGLÉBA !!
tévedésben élsz!
A ciklus 4. napján voltatok együtt, tegyük fel, a spermiumok élnek 4 napig, az még mindig csak a ciklusod 8. napja.
A 8. napon még valószínűleg peteérésed sincs, nemhogy megtermékenyülés!!
A megtermékenyülés valóban az összetalálkozás, de akkor még a szervezet nem termel HCG-t!
Majd csak bő egy héttel később, mikor elkezd beágyazódni! S majd akkortól kezdve tudják kimutatni a tesztek a HCG emelkedését a vizeletben
Érted?
Ez a teszt a beágyazóüdástól számított 8. naptól kezdve mutatja ki a HCG-t, de a beágyazódás jóval a szex után történik, ha egyáltalán a szex napján volt már érett petesejt. Mert ha nem volt még, akkor hiába keringenek a katonák pár napot, nem lesz semmi.
Érted már?
További ajánlott fórumok:
- Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok?
- Terhességi tesztekről - kinek mikor mutatta ki a babát, volt-e gyengébb minőségű teszt negatív, stb.
- Peteérés után a legkorábban mikor mutathatja ki a legérzékenyebb teszt, ha várandós vagyok?
- Mit tennél, ha egy napos őszi reggelen...
- Minimum hány napos terhes kell legyek ahhoz, hogy a terhességi teszt kimutassa?
- Miért mutat ki a terhességi teszt hamis pozitív eredményt?