A 14 hónapos kisfiam csikorgatja a fogait. Hogyan tudnám leszoktatni róla? (tudásbázis)
7. Juca78
2009. jan. 19. 09:11
Ja, mi éjszaka vagyunk így.
Ha nappal, ne foglalkozz vele, majd leszokik róla.
6. Jutka77
2009. jan. 19. 09:04
Köszönöm szépen a hozzászólásokat. A kicsikém nappal csinálja. Úgy látszik tetszik neki, hogy így is tud hangokat kiadni.
5. 94e6ec2939
2009. jan. 19. 08:51
Ha nem mulik el, akkor csinaltass neki harapasemelot. Persze csak ha nagyobb lesz. Ettol nem csikorgatja es nem megy tonkre az alkapcsa sem.
4. Mokka78
2009. jan. 19. 08:45
Én egyszerűen nem vettem, tudomást róla, nem jegyeztem meg neki stb. egy pár nap múlva abbahagyta ,kitalált valami mást :)
3. Zizisicc
2009. jan. 19. 08:44
A fogcsikorgatás lehet egy átmeneti rossz szokás, lehet, hogy erre most véletlenül rájött, tetszik neki és ezért csinálja, de lehet feszültség jele is, amit így vezet le. Mikor csikorgatja: ha ébren van, vagy alvás közben?
Ha csak egy rossz szokás, akkor ne vegyél róla tudomást, majd magától elhagyja, de ha alvás közben csinálja, akkor érdemes átgondolni, hogy mi válthat ki belőle feszültséget a nap során.
2. Juca78
2009. jan. 19. 08:40
Az én fiam 8 éves néha ő is szokta, sőt kicsi koromba én is.
Szerintem ne foglalkozz vele, majd kinövi.
1. Jutka77
2009. jan. 19. 08:37
A 14 hónapos kisfiam csikorgatja a fogait. Hogyan tudnám leszoktatni róla?
További ajánlott fórumok:
- 2 és fél éves kisfiamat semmilyen módszerrel nem tudom leszoktatni a ciciről. Tanácsokat várok.
- Van egy, ma 8 hónapos kisfiam. Hogy tudnám leszoktatni arról, hogy a szekrényeket kipakolja?
- 9 hónapos kisfiam nagyon sokat kel éjszaka és csak teával hajlandó visszaaludni.Szeretném róla leszoktatni.Tudtok tanácsot adni?
- 15 hós kisfiam köztünk alszik, éjjel sokat szopizik.Hogy lehetne kíméletesen az ágyból ki, a szopiról leszoktatni?
- 13 hónapos kisfiamat hogyan tudnám leszoktatni az ölben ringatásos alvásról?
- 4 éves kisfiam borzasztóan rágja a körmét, hogy tudnám erről leszoktatni.?Próbáltunk 1 ecsetelőt, de nem vált be.Lelehet erről szoktatni!?