A 14 éves húgomnak 2 hónapja nem jött meg a menzesze, mi lehet a baja? (tudásbázis)
Nem küldtem el, kérdeztem....
És nem, nem tudok mindent magamtól, de egészségügyi kérdést még az életben nem tettem fel, és nem fogok feltenni az interneten, mert tudom, hogy úgysem tud rá senki korrekt választ adni.
Úgyhogy lehet kérdezni, ahogy én is megkérdeztem, hogy mi a francért kell ilyen kérdést itt feltenni, és nincs-e az embernek valaki olyan idősebb ismerőse, aki netán tapasztaltabb a témában, mondjuk anyuka.
Sosem értettem, hogy ilyen kérdéseket miért itt kell feltenni? Mert ennél még a tv jósda is jobb.
Nincs otthon szülő, akitől kérdezni lehetne, netán orvos a rendelőben, aki meg nagy találati aránnyal meg is mondaná, hogy mi a gond, ha gond van?
nekem az elején volt, hogy 45-50 napra jött meg... eltart egy ideig, míg "beáll" a rendszeresség
mindenképpen érdemes felkeresni egy nőgyógyászt, van tinédzser-rendelés is!
amúgy is évente egyszer jó elmenni szűrésre
Egyébként nem akarlak elkeseríteni, találgatások biztos lesznek, de tutira senki nem fogja tudni megmondani, hogy miért nem jön meg.
Érdemesebb, értelmesebb lenne egy nőgyógyászt felkeresni. Már ha előtte huzamos ideig rendszeres volt a menzesze. De korából adódóan nem rendellenes a rendszertelenség.
Valószínűleg még nem állt be neki. Mármint nem rendszeres a vérzése.
Vagy nem mond igazat, és nem csak önkielégít.
a 14 éves húgomnak 2 honapja nem jott nem még meg pasival de elmondta h szokott onkielégíteni
Miért nem jon meg neki?
További ajánlott fórumok:
- 8 napja lett vége a menzeszemnek és most köztes vérzésem van. Mitől lehet?
- Fogamzásgátló abbahagyása óta nem rendeződött a menzeszem és 90 napnál is több idő óta semmi. Most pár csepp. Mi lehet ez?
- Szeptember 13-án megjött a menzeszem, már amit lehet annak nevezni...
- Szeretném a tanácsotokat kérni! Legutolsó menzeszemnél folyamatosan fájt a fejem, és darabos volt. Mi lehet az oka?
- Ha szeptember 8-án jött meg a menzeszem, szeptember 25-óta fáj a mellem, lehetek terhes, vagy túl korai ez az érzés?
- Fiam 1éves 4hónapja született és még nem jött meg azóta a menzeszem, normális ez? (meg cicizik)