90 napos fogyókúrát kezdtem, ki tart velem? (beszélgetés)
Szia, igazad van, de én most 2kg fogytam, lassan de azért haladok :))) Máskép csinálom, nem váltbe a 90 napos nekem. És 6 után már nem eszem, de ha éhes vok almát hamizok 1et
Sziasztok!
Olvasgattalak benneteket.
Miért szenvedtek a 90 napossal, amikor látható, hogy nincs hozzá affinitásotok?
Ne diétázzatok, hanem alap dolgokon változtatva fogyjatok sanyargatás nélkül. Sokkal célravezetőbb, mint szenvedni, hogy vmi nem megy....
Szia Zel ! Szerintem nagyon ellustultunk .
Pedig most híztam 2 kilót.Nincs valahogy lelkierőm,sok a gond mostanában.
Sziasztok lányok, hát én is màr régen voltam itt! Sajnos elhanyagoltam a fogyást én is. De most turbora kapcsolok, :DDD megprobálom behozni a lemaradást!
De rég voltam már itt.Sajnos abbahagytam .Nem voltam valami aktiv.
Sajnos én is híztam vissza,én is szabin voltam.
Nem lehetett szabi alatt így enni,sok finomság volt.
De rég voltam már itt ,3 hete.Szabin voltam.
Hát az a pár kg ami lement,most vissza is jött.Jókat ettünk.Ti hogy álltok?
Szeptember elsején tényleg el kéne rendesen kezdeni a diétát,mert most nagyon sokat bűnöztem.Főleg nyaralás alatt,elég sokat ettem,nem tudtam ellenállni.
Itt szép idő volt ma is és tegnap is.Most nyaralok kicsit vidéken a rokonoknál.Hát a diétát itt se nagyon tudom betartani.
Jòreggelt mindenkinek, olyan csúnya idô van, nincs kedvem semihez, esik az esö:(((
hm..... nem rossz :) hat talajunk ki egyet, talan egy ruha db :) vagy esetleg van mas ötlet.
Én se tudok semmiféle jó motivációt . Valahogy szétszórt vagyok,nem tudok figyelni semmire.Pedig most nyáron kellett volna ráállni,mert most sokkal több a gyümi és a zöldség.Még ősszel is jó.De télen már nehezebb lesz.
Vajon milyen jó motivációt kéne kitalálni?
Valahogy nekem sincs.Nekem is kellene még vagy 5 kg-ot leadni.
Elég lazán vesszük úgy látom.Magamból kiindulva .
Nincs akkora lelkierőm most.Kéne valami jó motiváció .:)Szép estét nektek !!
Aha :( :( Bár közben volt egy kis nyaralás is. De nem adom fel, mert amikor betartom a dolgokat, akkor megy a történet :)
Összesen 1.5 kilót adtál le?
én is megálltam 1.5 kgnál :(
Úgy látszik 5 kiló csak ,nem megy tovább.
Nagyon lusti mindenki az írásban.Remélem a fogyásban nem ?Hajráááááá .
Most 50Ft volt a kukorica .
én is szeretem, shzerintem legközelebb eszek a piacon csöveset és azt fogok ebédelni :D
Örülök,hogy ismét itt vagy ZiziZoé.Én imádom a kukoricát. 5 kg ment le rólam.Még 2-3 lemehetne.
pont ugyanezt mondta nekem is mindig anyukám :D főleg amikor dukánoztam és a zabkorpára is, h nem véletlenül esznek korpát és kukoricát a disznók :D
szabin voltam, szeptembertől új munkahelyem lesz, remélem, a stresszelés nem zabával fog párosulni...
új edzőtermet is kell majd keresnem :)
sziasztok :S
én továbbra is 1.9 kgnál tartok, ami még lement, az a 4 napos nyaralás alatt visszakúszott...
ma vettem 2 túlérett banánt, 35 dkg meggyet és este sárgadinnyét szeretnék enni.
Ma dinnye napot tartok ,vettem egy nagy dinnyét :)
Nem baj ,lassacskán csak fogyunk .Az idén nem megy annyira.Nincs úgy akaraterőm.De azért próbálok egészségesen enni.Sok gyümölcsöt,zöldséget eszem.
neha kukucsolok :D de ha nem is irok, a hatterben folytattom:) mindig kozbe jonvalami, ami miat nem tudok irni!
hat mar nem is tudom, elakadtam feluton, ugyfolytattom ahogy tudom:(((
További ajánlott fórumok: