90 napos diétában, a gyümölcsnapon lehet enni útifűmaghéjat? (tudásbázis)
Attól én is tartok. :)
Köszönöm és igyekezni fogok! :))))
Óó, víznapot én sem tartottam. Azt már szuperszigorúnak éreztem. :D De ez csak én vagyok. Közben suliba jártam, szóval nem szerettem volna kidőlni a padból.
Viszont 16 kg lement a 90 napossal, úgy lettem 64. Utána se tértem vissza a rossz szokásokhoz, tehát meg is tartottam.
Sok sikert és kitartást!! :)
Igen azt tudom, meg hát a maghéjban inkább csak rost van. Azért kérdeztem, mert a fölösleges kockázat most felejtős! :))))
Most még bírom a gyümölcs napot, de ezt egy "menekülő útvonalnak" megtartanám. :D
Már a gondolat is megnyugtató, hogy van egy lehetőségem...
Köszönöm a válaszod! :)
Azt minden nap érdemes enni. Mi is fogyasztjuk itthon. Semmi bajod nem lesz tőle, ha eszed, nem fogsz ezért keresztbe tenni a diétádnak. Nagyon jó hatással van az emésztésre, és igen, eltelít.
Én, 10 éve a 90 naposom alatt még 1 kétszersültet is ettem gyümölcsnapon néha, mert túl szigorúnak éreztem. =)
További ajánlott fórumok:
- 90 napos diétánál gyümölcsnapon csak a friss gyümölcsöt lehet enni, vagy lehet befőttet/aszaltat is?
- Ha SYNCUMAR-t szedek, nem árthat a 90 napos diéta gyümölcsnapja?
- 90 napos diétában mennyi az a bizonyos "1 szelet" csokoládé?
- 90 napos diétában fehérje napra mit visztek magatokkal enni, ha nem tudjátok se melegíteni, se hűtőbe rakni?
- Lehet aszalt gyümölcsöt enni reggelire "nyers" gyümi helyett a 90 napos diétában?
- Nem találom sehol a neten, hova van leírva hogy a 90 napos diétában melyik nap mit és mennyit lehet enni. Tud valaki segíteni? Köszi!